Skriv upp dig för att få koll på när!

Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dyrego

Skriv upp dig för att få koll på när!

Hitta Dyrego i Din stad

Intressant att veta om Dyrego ...

Dyrego är en djurbutik som säljer mat och tillbehör till din pälsklädda vän

Lär känna Dyrego

Dyrego Zoo är en kedja av oberoende butiker som ägs av två familjer. 

Den andra generationen från båda familjerna är delägare och hjälper till att vidareutveckla Dyrego Zoo över tiden. Centralinköp från ansedda tillverkare ger bra priser på högkvalitativa produkter och ett brett utbud av sällskapsdjur och tillbehör av många slag. De är stolta över deras leverantörer och varumärken, de väljer bara produkter som de själva drar nytta av, så kvalitet är något de värdesätter mycket högt.

 På Dyrego arbetar de för att du som kund ska känna dig välkommen hos dem i deras butiker. Deras huvudfokus är att djuren ska ha det bästa möjligt hela tiden. De har djur i alla deras butiker vilket innebär att deras anställda har den kunskap de behöver om ditt djur.

Butikerna finns i Sverige och Norge, och i Sverige finns butiken i Töcksfors och Charlottenberg, som båda har varadgliga öppettider. Via hemsidan dyregozoo.se kan du finna mer information.

Dyregos bakgrund

Profileringsnamnet Dyrego Zoo grundades i oktober 1999 av paret Juul, som har drivit djuraffärer i Oslo-området sedan 1983. Cirka sex månader senare, i mars 2000, ingick de ett partnerskap med paret Evjeberg.

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.