Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bed Comfort.

Letar du efter de bästa Bed Comfort-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bed Comfort-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bed Comfort eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bed Comfort och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Rusta "Rusta reklambad" giltig från 27/06/2022 till 03/07/2022.

Hitta Bed Comfort i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bed Comfort katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Bed Comfort, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bed Comfort erbjuder exklusiva kvalitetssängar

Lär känna Bed Comfort

Varje exemplar tillverkas helt utefter deras kunders önskemål och val av modell, klädsel och tillbehör. Inget läggs på lager utan byggs utefter din unika beställning. Det gör att du har möjlighet att få din säng precis just så som du vill ha den. Tillverkningen står de helt själva för, från träkonstruktion till sömnad. De har utvecklat egna unika verktyg och maskiner som hjälper dem men det mesta arbetet utförs manuellt med stor noggrannhet. Materialen de använder är av mycket hög kvalitet och kommer från pålitliga leverantörer som de samarbetat med under lång tid. Tack vare det behåller deras sängar sin form och funktion i många år, så bra att de stolt kan lämna 30-års garanti på dem.

Deras butik i Härryda har vardagliga öpettider. Dessutom finns deras hemsida bedcomfort.se där du kan finna nyheter, erbjudanden, kampanjer och mycket mer.

Bed Comforts bakgrund

Sedan 1984 har de tillverkat exklusiva kvalitetssängar och levererat dem till både stugor och slott. Främst finns kunderna i Sverige men även i länder som Schweiz, Nederländerna och övriga Norden sover människor gott i sängar från Bed Comfort.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor