Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rinse.

Letar du efter de bästa Rinse-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rinse-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rinse eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rinse och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Lyko "Lyko !" giltig från från 6/6 till till 20/6.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

Rinse, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rinse är en frisörkedja för hela familjen, stor som små.

Lär känna Rinse

För barnfamiljen blir valet av frisör enkelt! Rinse är en av Stockholms största frisörkedjor med hårsalonger i flera stadsdelar. De är ett välkänt varumärke som utför professionell klippning i stilrena salonger till förmånliga priser. Deras generösa öppettider gör att deras frisörer har möjlighet att genomföra både drop in och tidsbokning.

Du hittar Rinses frisörsalonger i gallerior, på stationer och statskärnor i hela Stockholm, Malmö, Nynäshamn och VästerNorrland. De har placerat sina salonger i områden där kunden rör sig. Allt för att du lätt skall kunna nå dem och uträtta andra ärenden i samband med din klippning. Deras kreativa och serviceinriktade frisörer gör allt för att du och dina barn skall bli nöjda.

De är din frisörsalong i Stockholm med stor tillgänglighet och professionella tjänster till gynnsamma priser. Kontakta någon av deras hårsalonger för att boka tid för klippning, eller bara titta in för att se om det finns en ledig tid. Detta exempelvis via hemsidan, där du även kan hitta deras utbud.

Rinses bakgrund

Rinse har funnits i Sverige i flera år.