Vi är på väg att publicera erbjudanden från Eleven.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Eleven katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Intressant att veta om Eleven ...

Eleven erbjuder skönhetsprodukter online.

Lär känna Eleven

Eleven finns i Sverige, Finland och Norge och är en av Nordens ledande skönhetsbutiker, och en av de äldsta skönhetsbutikerna på nätet i Sverige. De är auktoriserad återförsäljare av skönhetsprodukter inom makeup, parfym, hudvård och hårvård. Det innebär att de alltid kan garantera att varor du köper från dem är äkta, eftersom de tar in deras sortiment direkt från ursprungsleverantören, eller dess auktoriserade agentur.

De erbjuder alltid fri frakt vid köp över 199 kronor och du kan få snabb leverans då de skickar din beställning inom 24 timmar på vardagar (gäller expressleveranser). Alla produkter du ser på Eleven finns i lager (om inte detta står tydligt på produktsidan). Eleven har en fysisk butik i Uppsala som har vardagliga öppettider. Dessutom kan du även handla via deras hemsida eleven.se där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Elevens bakgrund

Eleven AB grundades av Michael Gegerfeldt 2004 i Västervik, med en dröm om att erbjuda fantastiska skönhetsprodukter som alla ska ha tillgång till, oavsett var du bor. Sajten växte snabbt till att bli en av Nordens ledande skönhetsbutiker. 2007 tilldelades vi Cosmopolitan Beauty Award för Sveriges bästa nätbutik för skönhet.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym