Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Eleven.

Letar du efter de bästa Eleven-erbjudandena?

Om du letar efter de största Eleven-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Eleven eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Eleven och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Oriflame "Oriflame Erbjudande Katalog 12 2022" giltig från 02/08/2022 till 23/08/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Eleven katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Skönhet och Parfym

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Eleven, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Eleven erbjuder skönhetsprodukter online.

Lär känna Eleven

Eleven finns i Sverige, Finland och Norge och är en av Nordens ledande skönhetsbutiker, och en av de äldsta skönhetsbutikerna på nätet i Sverige. De är auktoriserad återförsäljare av skönhetsprodukter inom makeup, parfym, hudvård och hårvård. Det innebär att de alltid kan garantera att varor du köper från dem är äkta, eftersom de tar in deras sortiment direkt från ursprungsleverantören, eller dess auktoriserade agentur.

De erbjuder alltid fri frakt vid köp över 199 kronor och du kan få snabb leverans då de skickar din beställning inom 24 timmar på vardagar (gäller expressleveranser). Alla produkter du ser på Eleven finns i lager (om inte detta står tydligt på produktsidan). Eleven har en fysisk butik i Uppsala som har vardagliga öppettider. Dessutom kan du även handla via deras hemsida eleven.se där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Elevens bakgrund

Eleven AB grundades av Michael Gegerfeldt 2004 i Västervik, med en dröm om att erbjuda fantastiska skönhetsprodukter som alla ska ha tillgång till, oavsett var du bor. Sajten växte snabbt till att bli en av Nordens ledande skönhetsbutiker. 2007 tilldelades vi Cosmopolitan Beauty Award för Sveriges bästa nätbutik för skönhet.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona