Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från FACE Stockholm.

Letar du efter de bästa FACE Stockholm-erbjudandena?

Om du letar efter de största FACE Stockholm-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från FACE Stockholm eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från FACE Stockholm och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Oriflame "Oriflame reklamblad" giltig från från 18/4 till till 2/5.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

FACE Stockholm, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Face Stockholm är en svensk kedja som säljer skönhetsprodukter.

Lär känna Face Stockholm

Ägarnas värderingar återspeglas i varje detalj av varumärket FACE Stockholm: från rena, välkomnande butiker, oklanderlig service och högkvalitativ produkt till vård av förstklassig makeuputbildning och konstnärskap. Men det är deras åtagande att upptäcka den djupare innebörden i deras arbete som har hållit dem ägnade åt FACE Stockholm i över 30 år. ”Att sminka en kvinna är en så intim upplevelse”, säger Martina. ”Sällan kommer du så nära någon - kanske med din läkare eller din familj - men det är en vacker interaktion. Det låter dig se vem människor verkligen är. Och jag tror att denna interaktion är kärnan i vad FACE Stockholm handlar om: att få kvinnor att må bra om sig själva. Det är den del av vårt arbete som vi båda älskar. ”

Butiker finns så som det låter, i Stockholm och har vardagliga öppettider. Dessutom finns de via den globala hemsidan facestockholm.com där du kan finna alla produkter men även erbjudanden, nyheter och deras egna kundservice.

Face Stockholms bakgrund

I början av 1980-talet ägde FACE Stockholm-grundaren Gun Nowak tre av de hippaste modebutikerna i Sverige. FACE Stockholm växte ut ur sin frustration över att hon inte kunde hitta smink för att matcha tidens neonmode.

Returnering med Face Stockholm

Vänligen skriv till Face Stockholm med dina returförfrågningar på info@facestockholm.com. Ange ditt beställningsnummer, vilken produkt från den beställningen du vill returnera, ditt namn, inköpsdatum och anledning att begära retur. De kommer att svara med ett returbehörighetsnummer (RA). Vänligen inkludera RA-numret, tydligt markerat på utsidan av paketet och maila spårningsuppgifterna till oss på info@facestockholm.com. Fraktkostnader för online-retur är kundens ansvar. Alla returer måste vara förhandsgodkända och ha ett RA-nummer.

De förbehåller sig rätten att undersöka det ursprungliga köpet och begränsa eller avvisa återbetalningar. Alla försäljningsartiklar återbetalas inte och kan inte returneras. Kampanjerbjudanden får inte kombineras med någon annan försäljning, kampanj, rabatt, kod, kupong och / eller erbjudande.