Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Vacker.

Letar du efter de bästa Vacker-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vacker-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vacker eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Vacker och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Oriflame "Oriflame reklamblad" giltig från från 15/2 till till 29/2.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Vacker, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vacker är ett butikskoncept som riktar in sig mot hår och frisörer.

Lär känna Vacker

I varje VACKER-butik hittar hårälskande köpcentrumbesökare ett komplett utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter på över 100 kvadratmeter från golv till tak. På deras hyllor hittar du i stort sett alla produkter från alla professionella hårvårdsmärken. De har tusentals olika artiklar med allt från schampo och balsam till vax, inpackningar, toningar och hårspray. Du hittar naturligtvis även alla möjliga elverktyg till håret som tänger och fönar och de har även ett stort utbud av håraccessoarer och hårsmycken. Samtidigt tycker de inte att det skall kosta skjortan att köpa professionella hårvårdsprodukter och eftersom de köper väldigt mycket produkter och är stora kunder till deras leverantörer kan de hålla låga priser ut till deras kunder.

Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Malmö, Halmstad, Göteborg och Kristianstad. Via hemsidan vackerstore.se kan du finna mer information, nyheter och erbjudanden.

Vackers bakgrund

Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag.