Tiendeo official website

Oriflame reklamblad

3 dagar kvar

Letar du efter de bästa Oriflame-erbjudandena?

Om du letar efter de största Oriflame-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Oriflame eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Det finns för närvarande 2 Oriflame-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Oriflame-katalogen "Oriflame reklamblad" giltig från från 15/2 till till 29/2 och börja spara pengar nu!

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Oriflame, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Oriflame är en onlinebutik som erbjuder skönhetsprodukter.

Lär känna Oriflame

För Oriflames är skönhet en livsstil – att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka sig själv och ha roligt tillsammans. Samtidigt vill vi ta fram produkter som är säkra, pålitliga och resultatinriktade. Därför tar de fram och säljer egna produkter inom skönhet så som smink och hudvård, och naturliga kosttillskott. Det finns inga fysiska butiker, utan du finner allt du behöver inom skönhet via deras hemsida se.oriflame.com. 

När Oriflames skapar sina produkter visar naturen vägen. De var bland de första i världen som skapade kosmetika från naturliga extrakt såsom björksavextrakt.

Idag fortsätter de att respektera och förstå styrkan och fördelarna som naturliga ingredienser erbjuder - oavsett om det är med växtstamceller eller med naturliga exfolianter. Faktum är att alla deras extrakt kommer från naturen och varje ingrediens som de använder genomgår deras rigorösa eko-etiska granskning för att bedöma dess kvalitet, säkerhet och ursprung.

Oriflames bakgrund

Allt började 1967 i Stockholm. De två bröderna Jonas och Robert av Jochnick och deras vän satt och pratade om sina drömmar. De hade idén om att ge människor möjlighet att dra nytta av skönhetsprodukter av hög kvalitet inspirerade av naturen.

Gör skillnad med Oriflame

Oriflames passion är att uppfylla drömmar och skapa möjligheter som kan förbättra människors liv. De bidrar med skönhet och välbefinnande samtidigt som de visar respekt för människor och naturen varje steg på vägen. Därför hyllar Oriflames de som går den extra milen. Genom att dela deras berättelser inspirerar de andra att göra detsamma.

Varje enskild förändring kan verka liten, men tillsammans skapar de en positiv påverkan runt om i världen. På Oriflame har de passion och en vilja att göra skillnad, och när de bestämmer oss för något, finns det ingen gräns på vad de kan uppnå - det finns inget vackrare än det.