Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Oriflame katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Intressant att veta om Oriflame ...

Oriflame är en onlinebutik som erbjuder skönhetsprodukter.

Lär känna Oriflame

För Oriflames är skönhet en livsstil – att vara hälsosam, njuta av vacker hy, att uttrycka sig själv och ha roligt tillsammans. Samtidigt vill vi ta fram produkter som är säkra, pålitliga och resultatinriktade. Därför tar de fram och säljer egna produkter inom skönhet så som smink och hudvård, och naturliga kosttillskott. Det finns inga fysiska butiker, utan du finner allt du behöver inom skönhet via deras hemsida se.oriflame.com. 

När Oriflames skapar sina produkter visar naturen vägen. De var bland de första i världen som skapade kosmetika från naturliga extrakt såsom björksavextrakt.

Idag fortsätter de att respektera och förstå styrkan och fördelarna som naturliga ingredienser erbjuder - oavsett om det är med växtstamceller eller med naturliga exfolianter. Faktum är att alla deras extrakt kommer från naturen och varje ingrediens som de använder genomgår deras rigorösa eko-etiska granskning för att bedöma dess kvalitet, säkerhet och ursprung.

Oriflames bakgrund

Allt började 1967 i Stockholm. De två bröderna Jonas och Robert av Jochnick och deras vän satt och pratade om sina drömmar. De hade idén om att ge människor möjlighet att dra nytta av skönhetsprodukter av hög kvalitet inspirerade av naturen.

Gör skillnad med Oriflame

Oriflames passion är att uppfylla drömmar och skapa möjligheter som kan förbättra människors liv. De bidrar med skönhet och välbefinnande samtidigt som de visar respekt för människor och naturen varje steg på vägen. Därför hyllar Oriflames de som går den extra milen. Genom att dela deras berättelser inspirerar de andra att göra detsamma.

Varje enskild förändring kan verka liten, men tillsammans skapar de en positiv påverkan runt om i världen. På Oriflame har de passion och en vilja att göra skillnad, och när de bestämmer oss för något, finns det ingen gräns på vad de kan uppnå - det finns inget vackrare än det.