Erbjudanden av Yves Rocher

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Yves Rocher katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker i Din stad

Intressant att veta om Yves Rocher ...

Yves Rocher är ett franskt företag som säljer kosmetika, make-up och andra skönhetsprodukter i butiker, via e-handel och postorder.

Lär känna Yves Rocher

Yves Rocher Sverige har funnits sedan början av 80-talet, och har sitt säte i Helsingborg. Hos Yves Rocher hittar du ett stort sortiment av skönhetsprodukter till väldigt låga priser. Företaget satsar mycket på ekologisk hållbarhet.

Yves Rocher öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det flertalet Yves Rocher butiker runt om i Sverige. Några av dem är Yves Rocher Helsingborg, Yves Rocher Malmö och Yves Rocher Stockholm.

På sociala medier och på yves-rocher.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Yves Rochers rea och nyheter. Yves Rocher rabattkoder ger dig ännu lägre priser vid beställningar och följer med olika kampanjer på Internet.

Yves Rocher hudvård och Yves Rocher make-up produkter är inspirerade från natur- och växtriket.

Yves Rochers bakgrund

Företaget grundades 1959 i staden La Gacilly i Frankrike av Yves Rocher.

Idag har företaget mer än 4 000 anställda och 1 500 butiker världen över.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och kontakt med Yves Rocher kundservice.

Yves Rocher tänker på miljön

Allt arbete Yves Rocher gör fokuserar på att värna om miljön Exempelvis stödjer de miljöstiftelsen Yves Rochers foundation, i deras kamp för biologisk mångfald. Varje år låter de plantera träd och främja kvinnors miljöprojekt. De riktar ett stort tack till dig som kund som gör detta möjligt! Dessutom kontrollerar de hela livscykeln för sina produkter, vilket gör att de kan minska sitt koldioxidavtryck. De minskar också sitt konsumtion av icke-förnybara råvaror permanent och använder återvunnet eller återvinningsbart material för deras förpackningar.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym