Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från SKULT.

Letar du efter de bästa SKULT-erbjudandena?

Om du letar efter de största SKULT-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SKULT eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från SKULT och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Oriflame "Oriflame reklamblad" giltig från från 12/7 till till 26/7.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

SKULT, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skult är Sveriges ledande frisörkedja

Lär känna Skult

Skult är idag en väletablerad och expansiv frisörkedja som finns på flera orter i Sverige, med starka samarbetspartners. Skult Education är Lunds första privata frisörskola och startade 2008. Skult driver idag salonger i sex olika städer med mer än 50 frisörer. 

För de på Skult står alltid kunden i centrum och de vill dela med sig till kunderna av sin erfarenheter. Kunderna som kommer till deras salonger förväntar sig nytänkande och inspiration. Skults ambition är att ge kunderna just detta och därför har kurser och visningar hög prioritet. De vill också bygga långa relationer med sina kunder och det är därför viktigt att kunderna känner sig unika, sedda och väl omhändertagna hos oss. Lika viktig är långsiktigheten när det gäller deras personal.

Deras salonger har vardagliga öppettider och finns på platser så som Lund, Malmö, Växjö och Kristianstad. På hemsidan skult.se hittar du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Skults bakgrund

Skult startades 1995 av Maria Jörgensen och hette då ”Hårfixaren Maria”. 1996 öppnades första salongen med namnet Skult i Lund och sen dessa har succén utökats med flera Skult salonger runt om i Sverige.