Vi är på väg att publicera erbjudanden från SKULT.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste SKULT katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker i Din stad

SKULT, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skult är Sveriges ledande frisörkedja

Lär känna Skult

Skult är idag en väletablerad och expansiv frisörkedja som finns på flera orter i Sverige, med starka samarbetspartners. Skult Education är Lunds första privata frisörskola och startade 2008. Skult driver idag salonger i sex olika städer med mer än 50 frisörer. 

För de på Skult står alltid kunden i centrum och de vill dela med sig till kunderna av sin erfarenheter. Kunderna som kommer till deras salonger förväntar sig nytänkande och inspiration. Skults ambition är att ge kunderna just detta och därför har kurser och visningar hög prioritet. De vill också bygga långa relationer med sina kunder och det är därför viktigt att kunderna känner sig unika, sedda och väl omhändertagna hos oss. Lika viktig är långsiktigheten när det gäller deras personal.

Deras salonger har vardagliga öppettider och finns på platser så som Lund, Malmö, Växjö och Kristianstad. På hemsidan skult.se hittar du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Skults bakgrund

Skult startades 1995 av Maria Jörgensen och hette då ”Hårfixaren Maria”. 1996 öppnades första salongen med namnet Skult i Lund och sen dessa har succén utökats med flera Skult salonger runt om i Sverige.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym