Sephora rabattkoder, erbjudanden og rea

Sephora och Hälsa och skönhet i din stad med närområde

  • Erbjudanden
Lägg till Apoteket bland dina favoriter!
20% rabatt vid köp över 300kr
KOD
Lägg till Lookfantastic bland dina favoriter!
5% extra L’Oreal Haircare
KOD
Lägg till Lookfantastic bland dina favoriter!
Erbjudanden från Lookfantastic i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(1)

Intressant att veta om Sephora ...

Sephora

Sephora är en kedja som säljer allt inom skönhet och kosmetik. Sephora erbjuder skönhetsprodukter som make-up, hudvård, kroppsvård, doft och parfym, hårprodukter och accessoarer.

Sephoras öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och nuläget finns det 4 Sephora butiker i Sverige. De är Sephora Malmö och Sephora Stockholm. Sephora har även en online shop.

På sociala medier och på sephora.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Sephoras rea och nyheter.

I sortimentet finns över 17 000 listade produkter från mer än 100 olika märken; både egna varumärken och välkända kosmetikamärken, så som Too Faced Cosmetics, Smashbox, Lancôme och ClarinsMade in Sephora är kedjans egna märke och även det som säljer mest med över 1 400 listade produkter och en produkt såld varannan minut.

Företaget grundades i Paris 1970 av Dominique Mandonnaud.

Sephora har över 27 000 anställda globalt, och det finns cirka 1 800 butiker i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern och Asien.

Sephoras affärsidé är att erbjuda konsumenter en unik shoppingupplevelse på en plats för upptäckt, sensualitet, underhållning och expertis. Se mer på nätsidan för information om butiker samt kontakt med Sephora kundservice

Ladda ner Tiendeo appen
Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Få de nyaste katalogerna innehållande
Sephora Din stad i din mail.

Check out our Privacy Policy