Tiendeo official website

Erbjudanden Sephora

Mer än en månad

  Erbjudanden av Sephora

  Letar du efter de bästa Sephora-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Sephora-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sephora eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Sephora on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sephora-katalogen "Erbjudanden Sephora" giltig från från 17/5 till till 17/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Dr. Hauschka
  • Logo NYX
  • Logo Clinique
  • Logo Ginos
  • Logo Eleven
  • Logo Vacker

  Sephora, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Sephora är en kosmetikakedja som säljer både sitt egna varumärke och andra välkända produkter.

  Lär känna Sephora

  Sephora är en kedja som säljer allt inom skönhet och kosmetik. Sephora erbjuder skönhetsprodukter som make-up, hudvård, kroppsvård, doft och parfym, hårprodukter och accessoarer.

  Sephoras öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och nuläget finns det några få  Sephora butiker i Sverige. De finns exempelvis på platser så som Malmö och Stockholm. Sephora har även en online shop.

  På sociala medier och på sephora.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Sephoras rea och nyheter.

  I sortimentet finns över 17 000 listade produkter från mer än 100 olika märken; både egna varumärken och välkända kosmetikamärken, så som Too Faced Cosmetics, Smashbox, Lancôme och Clarins. Made in Sephora är kedjans egna märke och även det som säljer mest med över 1 400 listade produkter och en produkt såld varannan minut.

  Sephoras bakgrund

  Företaget grundades i Paris 1970 av Dominique Mandonnaud.

  Sephora har över 27 000 anställda globalt, och det finns cirka 1 800 butiker i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern och Asien.

  Sephoras affärsidé är att erbjuda konsumenter en unik shoppingupplevelse på en plats för upptäckt, sensualitet, underhållning och expertis. Se mer på hemsidan för information om butiker samt kontakt med Sephora kundservice.

  Boka en beauty coach på sephora

  Nu får du ett nytt digitalt sätt att komma i kontakt med Sephoras Beauty Advisors. De står till ditt förfogande i telefonen i 15 minuter för att ge dig råd om smink, hudvård och parfym.

  Boka online en makeup eller hudvårdsrådgivare direkt i din favorit SEPHORA-butik. De är redo att ge dig råd med en 15 minuters service och rekommendationer anpassade efter dina behov.

  Slutligen har du tillgång till att boka online för fantastiska Benefit BrowBar-tjänster. Unna dig en ögonbrynsbehandling och upplev Benefits vackra universum direkt i din SEPHORA-butik.