Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Grand Parfymeri.

Letar du efter de bästa Grand Parfymeri-erbjudandena?

Om du letar efter de största Grand Parfymeri-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Grand Parfymeri eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Grand Parfymeri och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Mary Kay "Mary Kay reklamblad" giltig från 28/11/2022 till 31/01/2023.

Andra Skönhet och Parfym-butiker

Grand Parfymeri, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Grand parfymeri erbjuder produkter inom parfym och skönhetsprodukter.

Lär känna Grand Parfymeri

Sedan våren 2020 har de startat upp igen efter en kortare paus. nu med nya ägare, nytt koncept och där de utökat genom att lägga till en frisörsalong i förbindelse till butiken. I salongen finns för tillfället två frisörer, Sara och Josefine, som båda har över 10 års erfarenhet i frisörbranschen. Alla deras behandlingsalternativ hittar du via vår boknings-sajt via bokadirekt.se

I deras butik har de ett välfyllt produktsortiment inom hår- och hudvård, samt parfymer. Välkända varumärken såsom Calvin Klein, Hugo Boss, Olaplex, GHD, Milani, Yankee Candle med mera. De är återförsäljare av kvalitetsprodukter vilket innebär att de endast säljer orginal varor av högsta kvalitet.

Väljer du att handla i deras E-handel lovar de dig att du handlar tryggt. De använder Klarna som betalningsalternativ. Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Göteborg.

Via deras hemsida grandparfymeri.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudande och kampanjer.

Grand parfymeris bakgrund

Grand Parfymeri grundades 1987 och har varit en skönhets destination i Göteborg med omnejd i över 30 år.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Grand Parfymeri katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Skönhet och Parfym

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona