Tiendeo official website

Nyhet!

Går ut idag

Letar du efter de bästa Grand Parfymeri-erbjudandena?

Om du letar efter de största Grand Parfymeri-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Grand Parfymeri eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Grand Parfymeri on Tiendeo. Bläddra i den senaste Grand Parfymeri-katalogen "Nyhet!" giltig från från 3/8 till till 27/9 och börja spara pengar nu!

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Grand Parfymeri, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Grand parfymeri erbjuder produkter inom parfym och skönhetsprodukter.

Lär känna Grand Parfymeri

Sedan våren 2020 har de startat upp igen efter en kortare paus. nu med nya ägare, nytt koncept och där de utökat genom att lägga till en frisörsalong i förbindelse till butiken. I salongen finns för tillfället två frisörer, Sara och Josefine, som båda har över 10 års erfarenhet i frisörbranschen. Alla deras behandlingsalternativ hittar du via vår boknings-sajt via bokadirekt.se

I deras butik har de ett välfyllt produktsortiment inom hår- och hudvård, samt parfymer. Välkända varumärken såsom Calvin Klein, Hugo Boss, Olaplex, GHD, Milani, Yankee Candle med mera. De är återförsäljare av kvalitetsprodukter vilket innebär att de endast säljer orginal varor av högsta kvalitet.

Väljer du att handla i deras E-handel lovar de dig att du handlar tryggt. De använder Klarna som betalningsalternativ. Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Göteborg.

Via deras hemsida grandparfymeri.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudande och kampanjer.

Grand parfymeris bakgrund

Grand Parfymeri grundades 1987 och har varit en skönhets destination i Göteborg med omnejd i över 30 år.