Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från L'Occitane.

Letar du efter de bästa L'Occitane-erbjudandena?

Om du letar efter de största L'Occitane-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från L'Occitane eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från L'Occitane och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Oriflame "Oriflame reklamblad" giltig från från 18/4 till till 2/5.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

L'Occitane, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

L'Occitane, är en internationell återförsäljare av kropps-, ansikts-, doft- och hemprodukter baserade i Manosque, Frankrike.

Lär känna L'Occitanes

L'Occitane tar med dig på en resa till Provence och delar med sig av den fantastiska värmen och naturen som finns i regionen. Hos L'Occitane hittar du ansiktsvård, kroppsvård, hårvård och dofter både för kvinnor och män. L’OCCITANE ser naturen som sin förebild i allt och tar inspiration från växternas naturliga egenskaper för att hitta innovativa lösningar och produkter. De är helt dedikerade till långsiktiga partnerskap med sina producenter och prioriterar korta, lokala kanaler för att hitta nyckelingredienser.

Tillväxten, skörden, när de torkas och även lagerhållningen påverkar renheten hos allt växtmaterial. De garanterar kvaliteten genom att påverka alla steg med sitt kvalitetsteam och med hjälp av partners i varje fas.
Deras nyckelingredienser är för det mesta odlade ekologiskt för att garantera frånvaron av komiska tillsatser. Vilda växter skördas med hjälp av hållbara skördemetoder som skyddar ingredienserna och även tillväxten av dessa plantor. I Sverige säljer de sina produkter via en mängd olika återförsäljare, men även genom den egna hemsidan se.loccitane.com, där du dessutom kan finna nyheter, kampanjer och erbjudanden.

L'Occitanes bakgrund

Allt började på marknaderna i Provence 1976 av en man vid namn Olivier Baussan.

L'Occitane arbetar med rättvisa och hållbarhet

L'Occitane arbete kräver respekt för både människan och omgivningen. De kompromissar inte med att skydda utrotningshotade arter eller att vårda om uråldriga kunskaper.
De patenterar inte sätt att använda ingredienser som baseras på triditioner (inga pirat ingredienser), men använder effektiva tester och arbetar för att hitta kombinationer av ingredienser för att möta kosmetiska behov.

För deras nyckelingredienser bygger de partnerskap med starka band, och om möjligt, fleråriga kontrakt med sina producenter. Dessa kontrakt garanterar de en köpt minimivolym, som ger de trygghet och pålitlighet i deras produktion, och också för ett rimligt pris som båda är överens om.
Rättvisan i deras partnerskap ses i alla deras kanaler.