Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rituals Cosmetics.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rituals Cosmetics katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker i Din stad

Rituals Cosmetics, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rituals Cosmetics säljer produkter för naturlig hudvård.

Lär känna Rituals Cosmetics

Rituals Cosmetivs är inte här för att sälja skönhet, de är här för att få dig att må bra. De finns överallt, när som helst, varje enskild dag, de bara väntar på att upptäckas och är otåliga att få dela med sig av sin inre skönhet. De är de stunder som verkar vara meningslösa och som vi oftast bara missar.
Rituals öppnar upp för dessa stunder och påminner dig om att uppleva dem med glädje. Vare sig det handlar om att ta ett långt skönt bad eller att skapa en hemtrevlig stämning med berikande dofter. Med Rituals kan du alltid hitta glädje i det lilla. Att ta fram en ny parfym är en konstform. De blandar varsamt utvalda ingredienser för att få fram en komposition där varje enskild not och dess karaktär tillsammans skapar en unik doft. Butiken har vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Karlskrona, Luleå och Halmstad. På hemsidan rituals.com är det alltid öppet, och här finns också erbjudandanden, kampanjer och nyheter.

Rituals Cosmetics bakgrund

Rituals Cosmetics Enterprise BV är ett Nederländskt kosmetikföretag som grundades 2000.

Få gåvor och erbjudanden med Rituals

Beroende på hur mycket du handlar för via hemsidan, så får du olika erbjudanden. Handlar du för minst 450 får du exempelvis en gåva på ett handvårdssett. Handlar du för 600 kr får du en premiumgåva på bilparfym. Handlar du för 1000 kr så når du upp till din deluxe-gåva där du får unika doftstickor från The Ritual of Jing eller The Ritual of Hammam. Dessutom kan du gå med i klubben My Rituals och få ännu fler erbjudandenGå med i My Rituals och få en välkomstgåva nästa gång du handlar online eller i valfri Rituals-butik.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym

  • Utvalda produkter

  • Utvalda märken