Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lush katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker i Din stad

Lush, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lush är ett skönhetsföretag som säljer naturliga produkter för hår, kropp, och ansikte.

Lär känna Lush

Lush produkter skapas efter vegetariska recept, och är 100 % handgjorda. I sortimentet finns ett stort utbud av olika tvålar, schampo, smink och rengöringsprodukter för ansiktet.

Lush öppettider är varierande, och i nuläget finns det ett flertal olika Lush butiker i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Malmö, och Göteborg. I Lush webshop kan du beställa ur hela sortimentet med snabba och smidiga leveranser.  

På Facebook och på lush.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Lushs egna rea och nyheter. Lush rabattkoder ger dig ännu lägre pris vid beställning, och följer med olika kampanjer på Internet.  

Några populära produkter är: Lush schampo, Lush tvål, Lush make-up och Lush bad bomb.  

Lushes bakgrund

Företaget grundades 1995 i Storbritannien av Mark and Mo Constantine, Liz Weir, Helen Ambrosen, Rowena Bird and Paul Greaves.

Lush Sverige har flera anställda och Lush har verksamhet i mer än 50 länder.

Lush testar inte sina produkter på djur, och är verksamma inom flera olika välgörenhetsprojekt, så som Lush Charity Pot.

Lush levererar

Detta gäller vid köp via Lush hemsida. 

På standardleverans i Sverige kostar frakten 49 kr. Handlar du över 600 kr så blir det fri frakt inrikes vid standardleverans.

Leveranser till Danmark, Finland (inklusive Åland) och Norge kostar frakten 89 kr. 

När din beställning skickas får du ett mail med en spårningslänk. Det tar ungefär 24 timmar efter att din beställning skickats innan spårningslänken fungerar, så ingen panik om du inte kan spåra ditt paket på en gång. Du kan även ladda ner PostNord App för att enkelt kunna ta reda på vart ditt paket är samt, hur och var det levereras.

 När din beställning finns att hämta ut på ett utlämningsställe så får du ett meddelande via brev, mail eller SMS om du lämnat ditt mobilnummer vid beställningstillfället.

 

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym