Tiendeo official website

Erbjudanden The Body Shop

Mer än en månad

  Erbjudanden av The Body Shop

  Letar du efter de bästa The Body Shop-erbjudandena?

  Om du letar efter de största The Body Shop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från The Body Shop eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Just nu finns det 1 katalog från The Body Shop on Tiendeo. Bläddra i den senaste The Body Shop-katalogen "Erbjudanden The Body Shop" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

  The Body Shop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  The Body Shop är ett kosmetikaföretag, känt för att inte djurtesta sina produkter. Exempelvis produkter så som smink och ansiktsvård

  Lär känna The body shop

  The Body Shop är en skönhetskedja som säljer naturliga och etiska kosmetikaprodukter. Företaget är känt för sin att sälja produkter som inte testats på djur i miljövänliga förpackningar, samt med inköp för att stödja fattiga producenter i tredje världen.

  The Body Shops öppettider är vardagliga och du hittar The Body Shops butiker på flera orter runt om i landet. Några av dem finns på olika platser så som exempelvis i MalmöGöteborg och i Stockholm.

  På sociala medier och på bodyshop.se kan du se aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av The Body Shops rea och nyheter. Kundklubben heter Body & Mind och ger medlemmar rabatter, födelsedagsgåva, samt VIP-erbjudanden och inbjudningar.

  Till The Body Shops sortiment hör kosmetikaprodukter för ansikte, kropp och hår. Populära produkter är body butter, kroppslotion, duschgelé och make-up.

  The body shops bakgrund

  Företagets grundades 1976 i Storbritannien av Anita Roddick och hennes make.

  The Body Shop har flera anställda i Sverige, och mer än 2200 butiker internationellt.

  The Body Shop engagerar sig i välgörenhet såsom HIV-prevention, WWFs och Unicefs arbete. Många av produkterna är rättvisemärkta och garanterar att tillverkarna garanteras rättvis lön, sjukvård och fri skolgång till barnen.

  The body shops abete gör skillnad

  Enligt World Economic Forum (WEF) kommer det att ta 257 år innan lönegapet mellan män och kvinnor försvinner på arbetsmarknaden. WEF konstaterar även att det på ett övergripande plan kommer att ta en livstid att uppnå jämställdhet inom utbildning, hälsa, politik och ekonomi. Det betyder att kvinnor måste vänta i ytterligare 99,5 år innan de slipper dö i onödan i samband med graviditet och förlossning eller får bestämma över sina egna kroppar. The body shop sammarbetar med en rad olika organisationer för att lösa dessa problem i snabbare tackt. Dessutom sammarbetar de med organisationer som arbetar mot våld i nära relationer.