Kicks
Kicks

Kicks - Rabattkoder, erbjudanden og rea

Hitta Kicks i Din stad

Intressant att veta om Kicks ...

KICKS är Nordens ledande kosmetikakedja, med omkring 250 butiker som säljer smink, parfym och accessoarer. Hos KICKS kan du handla i butik samt parfym online och kosmetika online.

Lär känna Kicks

KICKS affärsidé lyder: ”Med kunskap om, och kärlek till, alla skönhetsintresserade kvinnor och män, skall KICKS med hjärta och hjärna erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet”. På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter för att erbjuda den bästa hjälpen och skönhetsrådgivningen. På så sätt kan kunden få makeup-rådgivning direkt i butikerna.

I kedjans sortiment finns ett antal välkända märken, såsom Make Up Store, Mac och L’Oréal. Kicks erbjuder ekologisk kosmetika, och har även utvecklat sitt eget skönhetssortiment.

Kedjan har en kundklubb vid namn KICKS Club. Syftet med den är att skämma bort medlemmarna med en rad förmåner, såsom poäng på varje inköp, bonuscheckar, klubberbjudanden, inbjudningar till event, rabatter och fri frakt på online-inköp. Som medlem får man dessutom hem KICKS Magazine direkt i brevlådan. 

 

Kicks bakgrund

Den första butiken grundades 1991 av KF, Kooperativa Förbundet. Under år 2002 förvärvades dock kedjan av nuvarande Axstores-koncernen, som ingår i Axel Johnson AB. 

Idag har KICKS omkring 250 butiker, spridda över Sverige, Norge och Finland. 

Kunder stöttar arbetet med att förbättra kvinnor psykiska hälsa

KICKS vill nu värna om sin kundgrupp och dess välmående. Det har nämligen blivit allt vanligare med psykisk press och ohälsa bland unga kvinnor. Av denna anledning har kosmetikaföretaget startat initiativet S.H.A.R.E. tillsammans med organisationerna MIND och Tjejzonen och vill skapa medvetenhet och öppenhet kring psykisk ohälsa. 

I Sverige är över 20 % av unga kvinnor drabbade av psykisk ohälsa i någon form. KICKS bidrar finansiellt till både MIND och Tjejzonen, men vill nu även använda sina kommunikationskanaler för att skapa medvetenhet kring ämnet och börja arbeta förebyggande. Detta sker genom de 150 butikerna i Sverige, via KICKS Magazine som är nordens största skönhetsmagasin, samt via den egna kundklubben där de vet att de kan nå många svenska kvinnor i olika åldrar. MIND har en chatt/telefonservice som är öppen dygnet runt och är öppen för kvinnor i alla åldrar. Tjejzonen fokuserar på tjejer mellan 10-25 år med anonymt samtalsstöd över nätet och erbjuder även personliga möten. På så vis ämnar initiativet nå ut till en bred åldersgrupp bland kvinnor.

När du köper en av KICKS produkter går en krona till MIND och Tjejzonen. Om du vill läsa mer om initiativet eller kolla i sortimentet kan du enkelt gå in på hemsidan kicks.se.

Andra Hälsa och skönhet-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Hälsa och skönhet

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information