Tiendeo official website

Erbjudanden Kicks

Mer än en månad

  Erbjudanden av Kicks

  Letar du efter de bästa Kicks-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Kicks-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kicks eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Kicks on Tiendeo. Bläddra i den senaste Kicks-katalogen "Erbjudanden Kicks" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

  Kicks, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  KICKS är Nordens ledande kosmetikakedja, med omkring 250 butiker som säljer smink, parfym och accessoarer. Hos KICKS kan du handla i butik samt parfym online och kosmetika online.

  Lär känna Kicks

  KICKS affärsidé lyder: ”Med kunskap om, och kärlek till, alla skönhetsintresserade kvinnor och män, skall KICKS med hjärta och hjärna erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet”. På KICKS arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter för att erbjuda den bästa hjälpen och skönhetsrådgivningen. På så sätt kan kunden få makeup-rådgivning direkt i butikerna.

  I kedjans sortiment finns ett antal välkända märken, såsom Make Up Store, Mac och L’Oréal. Kicks erbjuder ekologisk kosmetika, och har även utvecklat sitt eget skönhetssortiment.

  Kedjan har en kundklubb som heter KICKS Club. Syftet med den är att skämma bort medlemmarna med en rad förmåner, såsom poäng på varje inköp, bonuscheckar, klubberbjudanden, inbjudningar till event, rabatter och fri frakt på online-inköp. Som medlem får man dessutom hem KICKS Magazine direkt i brevlådan. 

   

  Kicks bakgrund

  Den första butiken grundades 1991 av KF, Kooperativa Förbundet. Under år 2002 förvärvades dock kedjan av nuvarande Axstores-koncernen, som ingår i Axel Johnson AB. 

  Idag har KICKS omkring 250 butiker, spridda över Sverige, Norge och Finland

  Kicks S.H.A.R.E -  arbetet med att förbättra kvinnor psykiska hälsa

  KICKS vill nu värna om sin kundgrupp och dess välmående. Det har nämligen blivit allt vanligare med psykisk press och ohälsa bland unga kvinnor. Av denna anledning har kosmetikaföretaget startat initiativet S.H.A.R.E. tillsammans med organisationerna MIND och Tjejzonen och vill skapa medvetenhet och öppenhet kring psykisk ohälsa

  KICKS bidrar finansiellt till både MIND och Tjejzonen, men vill nu även använda sina kommunikationskanaler för att skapa medvetenhet kring ämnet och börja arbeta förebyggande. MIND har en chatt/telefonservice som är öppen dygnet runt och är öppen för kvinnor i alla åldrar. Tjejzonen fokuserar på tjejer mellan 10-25 år med anonymt samtalsstöd över nätet och erbjuder även personliga möten. När du köper en av KICKS produkter går en krona till MIND och Tjejzonen.