Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från NYX.

Letar du efter de bästa NYX-erbjudandena?

Om du letar efter de största NYX-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från NYX eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från NYX och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren MAC Cosmetics "40% summer sale !" giltig från från 23/7 till till 31/8.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

NYX, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

NYX är en kedja som fokuserar på skönhet och smink

Lär känna NYX

NYX  är ett amerikanskt kosmetikföretag som är ett dotterbolag till L'Oréal. NYX Professional Makeup är certifierat och erkänt av PETA som ett varumärke som följer deras godhetstänk om att inte utnyttja djur i deras arbete, då de rbjuder ett brett utbud av veganvänliga produkter. NYX-produkter säljs i över 70 länder till tusentals återförsäljare, allt från skönhets- och modebutiker till fristående butiker och varumärkets företagswebbplats. 

I september 2018 lanserade NYX Masterclass, ett exklusivt onlineutbildningsinnehållsbibliotek med en grupp professionella makeupartister och toppskönhetsvloggers. Programmet syftar till att ge konsumenter av alla färdigheter uppsättningar med sminkutbildning i professionell kvalitet. Via deras hemsida nyxcosmetics-nordic.com finner du hela deras sortiment, där du även kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

NYX bakgrund

Företaget grundades i Los Angeles av Toni Ko 1999. Det fick sitt namn efter Nyx , nattens grekiska gudinna. 2014 sålde Ko NYX till det internationella skönhetsföretaget L'Oréal för 500 miljoner dollar.