Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dr. Hauschka.

Letar du efter de bästa Dr. Hauschka-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dr. Hauschka-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dr. Hauschka eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Dr. Hauschka och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Nordicfeel "Best of hair , upp till 25% off !" giltig från från 24/5 till till 13/6.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Dr. Hauschka
  • Logo NYX
  • Logo Clinique
  • Logo Ginos
  • Logo Eleven
  • Logo Vacker

Dr. Hauschka, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dr. Hauschka är en hemsida som säljer kontrollerad naturkosmetika

Lär känna Dr. Hauschka

Vare sig de talar om komposten i deras biodynamiska trädgård, odlingsprojekt i Afghanistan, Deras medarbetares familjer eller någon av deras produkter, är deras mål alltid detsamma - att stödja de existerande energierna och krafterna. 

De gör detta med hjälp av olika impulser: rytmer som de ger till WALA mediciner och Dr. Hauschka hudvårdsprodukter. Gratis rådgivning för deras råvaruleverantörer när de ställer om till ekologisk eller Demeter-odling.

I Sverige säljs deras produkter via återförsäljare och via hemsidan dr.hauschka.com där du hittar hela sortimentet, men även nyheterm erbjudanden och kampanjer.

Dr. Hauschkas bakgrund

 Antroposofiska läkare var stolta över Rudolf Hauschkas metod att producera naturliga mediciner utan alkohol som konserveringsmedel. Efterfrågan på Hauschkas produkter uppmuntrade honom att skapa WALA i den tyska staden Ludwigsburg 1935 och strax efter öppnades filialer i Wien och London. Efter att ha blivit svartlistad och fängslad av nazisterna, och efter att ha flyttat ett flertal gånger, etablerade sig slutligen dr Hauschka och hans blivande hustru dr Margaret Stavenhagen 1950 i Bad Boll/ Eckwälden i Tyskland. Där finns WALA än idag.

De första produkterna lanserades 1967 och Elisabeth Sigmund utbildade den första Dr. Hauschka hudvårdsterapeuten 1971.