Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ticket.se.

Letar du efter de bästa Ticket.se-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ticket.se-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ticket.se eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ticket.se och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Ticket.se, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ticket är din resebyrå på nätet - boka dina biljetter redan idag.

Om Ticket

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja, och säljer resor från samtliga ledande charter- och researrangörer, kryssningsföretag, samt flyg och hotellbolag. Här kan du söka alla tillgängliga resor som finns att få till och från Norden. Här finns även sistaminutenrresor för dig som är sugen på att resa relativt snart, samt erbjudanden på resor till lägre priser. Hos Ticket kan du välja att delbetala din resa räntefritt med Ticketkort, eller med faktura eller de vanligaste kreditkorten. Tanken är att Ticket ska ha en hög tillgänglighet, och att det ska vara enkelt och bekvämt för dig som kund att boka din resa. Företaget ska även erbjuda en bred kompetens bland sin personal för att kunna bemöta kundernas alla behov.

Tickets öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det omkring 51 butiker runt om i Sverige. Några av dem är Ticket MalmöTicket Göteborg och Ticket Stockholm. Via resebutiken online kan du boka resor och destinationer dygnet runt.


Tickets bakgrund

Resebyrån grundades 1989 av Nyman & Schultz och SJ och ägs idag av Braganza. Ticket har under dessa år vuxit till att bli Nordens största resebyrå.

Ticket är är medlem i Svenska Resebyråföreningen, vilket är en kvalitetsgaranti för dig som kund.

På Tickets hemsida ticket.se kan du söka efter och boka de flesta resorna. Här finns även information om företaget, hotellguide, väder, jobb, reseblogg, Ticket reseförsäkring, Ticket butiker, och du kan även logga in med ditt kund- och ordernummer och följa din resa online.

Populära flygdestinationer är bland annat New York, London, Berlin och Bangkok. De populäraste charterdestinationerna är till Kreta, Mallorca, Turkiet och Italien. 

Ticket Sverige har cirka 450 anställda, och verksamheten och butiker finns även i Norge, Danmark och Finland.

Se mer på nätsidan för information om resor, erbjudanden, reseguider, destinationer samt kontakt med Ticket Kundtjänst.