Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ving.

Letar du efter de bästa Ving-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ving-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ving eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ving och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Ving, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ving är en researrangör som säljer resor över hela världen, bland annat till Medelhavsområdet, Thailand och Kanarieöarna.

Lär känna Ving resor

Ving resor är Sveriges största researrangör och arrangerar billiga charterresor, hotellövernattningar, flygbiljetter och paketresor. Ving Sverige AB ingår i resekoncernen Thomas Cook Group.

Resorna säljs via internet, telefon, i Ving butiker och i utvalda resebyråer över hela Sverige. Majoriteten av dem är billiga resor till Medelhavsområdet, Thailand och Turkiet.

På sociala medier och på ving.se kan man följa aktuella Ving erbjudanden och sista minuten resor. Det är även möjligt att logga in på Ving Mina Resor och följa sin resa.

Researrangören erbjuder resor till fler än 400 resmål över 50 länder. Ving har de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, som riktar sig till barnfamiljer, och Supreme Hotels, som primärt riktar sig till vuxna som reser utan barn. Ving hotellen finns i huvudsak belägna kring Medelhavet.  

Ving resors bakgrund

1956 börjar Vings historia när resebyrån Nyman och Schultz skapar en avdelning för charterresor. Första charterresan blir en bussresa till Italien samma år och året därpå genomförs den första charterresan med flyg. 1958 får charterreseavdelningen namnet Vingresor. VD i Sverige är Thomas Nielsen.

Se Vings resemagasin för del av utbudet och specialerbjudanden.

Hållbart resande med Ving

Ving erbjuder branschens mest omfattande klimatkompensationsprogram. Som enda större researrangör i Norden klimatinvesterar de för samtliga flygresor, all busstransfer samt boende på deras egna hotell - Sunwing, Sunprime och O.B.C. by Sunwing. För ving är det viktigt att klimatkompenseringen verkligen kommer till nytta. Därför samarbetar de med Natural Capital Partners, en global ledare inom utsläppsminskningar. Projekten bidrar till att nå FNs hållbarhetsmål både inom klimatförändring och flera andra områden. Att arbeta med miljö och hållbarhet är viktigt för Ving. Idag har de en miljöklausul i alla sina kontrakt med de hotell de kontrakterar. Dessutom har de över 170 hållbarhetscertifierade hotell via Travelife (miljö och socialt ansvar) i sitt utbud, varav de flesta hör till deras egna koncepthotell.