Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Resia.

Letar du efter de bästa Resia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Resia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Resia eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Resia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren Ticket.se "Ticket.se" giltig från från 12/7 till till 31/7.

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Resia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Resia är en svensk resebyråkedja som säljer resor i flera butiker runt om i Sverige och på Internet.

Lär känna Resia

Resebyrån ingår i moderbolaget Resia Travel Group AB, och verksamheten omfattar semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor. Idag är Resia en av Nordens största resebyråer, med mer än 1 miljon resenärer om året. 

Resias öppettider är vardagliga, och i Sverige finns det omkring ett 50-tal Resia butiker. Några av dem finns på platser så som exempelvis GöteborgKarlstad och Borås. Resorna säljs även på internet dygnet runt, och de vanligaste resemålen är Spanien, Turkiet och Thailand.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella erbjudanden och se Resias sista minuten resor. Det är även möjligt att logga in på Resia mina sidor och se bokningar av flyg, hotell, och/eller hyrbil.

I koncernen ingår även varumärkena Cruise Market, Resfeber, Box Office, Ticket Service och Flygofar.

Resias bakgrund

Resia grundades 1974 av Erland Edvardsson och Björn Kjellgren.

På Resia Sverige arbetar cirka 500 personer för att ge dig den bästa servicen vid beställning av Resia charter resor, Resia affärsresor och Resia gruppresor.

Se Resias katalog för mer information om resor, butiker och kontakt med Resias kundservice.

Åk på skidsemester med Resia

Att boka en skidsemester till fjällen har för många familjer blivit en lång och härlig tradition. Att fira jul i de svenska fjällen med nyfallen snö har blivit en självklarhet och många kan inte tänka sig julen på någon annat sätt. Att släppa alla måsten hemma, packa bilen full med barn och husdjur och bara se fram emot lång härlig ledighet under en skidvecka i fjällen. Det är ju inte bara jul och nyår som lockar, lika populära är sportlov och påsklov, eller att fylla på med solenergi under en marsveckan. Att sitta i stugknuten, ta en fika i solen och bara njuta av lata dagar med ändå fyllda med aktivitet, så är det att ha skidsemester! Du kan boka din fjällenresa med Resia.