Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lotus Travel.

Letar du efter de bästa Lotus Travel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lotus Travel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lotus Travel eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lotus Travel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren Ticket.se "Ticket.se" giltig från från 12/7 till till 31/7.

Hitta Lotus Travel kataloger i din stad

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Lotus Travel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lotus Travel arrangerar guidade resor till Kina och resten av Asien

Lär känna Lotus Travel

En duktig guide är nyckeln till en bra resa. Lotus travels guider är kända för sitt engagemang och är bortskämda med att få toppbetyg av sina resenärer. Det är människor som är hängivna, särskilt duktiga på sitt resmål, har lång erfarenhet och som gör allt för att du ska få ut det mesta möjliga av din resa. I deras sällskap får du en naturlig lokal förankring som gör att du snabbt kan komma nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. De har svensktalande guider på i stort sett samtliga ordinarie rundresor. Undantaget är deras så kallade LIGHT-resor där du istället har en engelskspråkig guide.

De har arrangerat resor till Asien i snart 30 år och har egna kontor i Stockholm, Peking och Shanghai. Genom åren har de byggt upp ett rykte som experter på resor till Asien. Men de har resor även till andra delar av världen. Noga utvalda resmål där de besitter stor expertis och där de kan säkerställa samma höga kvalitet och Lotuskänsla som i deras Asienprogram. Flrutom kontoret i Stockholm finns de även på hemsidan lotustravel.se där du hittar alla resemål.

Lotus Travels bakgrund

Lotus Travel grundades 1991.