Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste TUI katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Resor-butiker online

Intressant att veta om TUI ...

Fritidsresor är en researrangör, som är verksam i hela Norden och som säljer resor över hela världen, främst Medelhavsområdet, Kanarieöarna och Thailand.

Lär känna Fritidsresor

Fritidsresor är en av Sveriges största researrangörer.  Idag består Fritidsresegruppen av olika researrangörer i Norden, TEMA, Nazar och flygbolaget TUIfly Nordic. Under varumärket TEMA produceras och säljs rundresor.

Fritidsresor erbjuder – och är känt för - paketresor med charterflyg, reguljärflyg och tåg samt hotellbokningar till hela världen. Majoriteten av dessa är billiga resor till Medelhavsområdet, Thailand och Kanarieöarna.  

På sociala medier och på hemsidan tui.se kan du se Fritidsresor erbjudanden och sista minuten resor. Det går aven att logga in på Fritidsresor Mina Sidor och följa sin resa.

Fritidsresor är en researrangör, som är verksam i hela Norden och som säljer resor över hela världen, främst Medelhavsområdet, Kanarieöarna och Thailand

Researrangören erbjuder hotell, flyg, all-inklusive, semesterlägenheter och billiga charterresor till många av världens platser.

Fritidsresors bakrund

Fritidsresor startades 1961 av Bengt Bengtsson och Håkan Hellström.

Företaget har cirka 700 anställda och VD är Eivor Andersson.

Se Fritidsresors katalog för del av utbudet och specialerbjudanden. De har nu bytt namn till TUI.

Så betalar du Tui

Nu kan du vänta med din slutbetalning ända fram till 14 dagar innan du ska resa. Det är en tillfällig anpassning de gör på många kunders önskemål – normalt är det 40 dagar som gäller.

De vill helt enkelt att du ska få chansen att vänta lite till i nuvarande läge. Erbjudandet gäller för charterresor som är bokade från den 2 december 2020 och har avresedatum senast den 30 april 2021.

Bokningar gjorda från och med 4 augusti 2020 och med avresa 1 oktober 2020 - 30 april 2022 har just nu sänkt handpenning.
För resor inom Europa och Medelhavsländerna betalar du endast 1 000 kronor i handpenning per person och för övriga resmål endast 2 000 kronor i handpenning per person.

 

 

Fler erbjudanden från Resor