Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från TUI.

Letar du efter de bästa TUI-erbjudandena?

Om du letar efter de största TUI-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från TUI eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från TUI och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

TUI, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fritidsresor är en researrangör, som är verksam i hela Norden och som säljer resor över hela världen, främst Medelhavsområdet, Kanarieöarna och Thailand.

Lär känna Fritidsresor

Fritidsresor är en av Sveriges största researrangörer.  Idag består Fritidsresegruppen av olika researrangörer i Norden, TEMA, Nazar och flygbolaget TUIfly Nordic. Under varumärket TEMA produceras och säljs rundresor.

Fritidsresor erbjuder – och är känt för - paketresor med charterflyg, reguljärflyg och tåg samt hotellbokningar till hela världen. Majoriteten av dessa är billiga resor till Medelhavsområdet, Thailand och Kanarieöarna.  

På sociala medier och på hemsidan tui.se kan du se Fritidsresor erbjudanden och sista minuten resor. Det går aven att logga in på Fritidsresor Mina Sidor och följa sin resa.

Fritidsresor är en researrangör, som är verksam i hela Norden och som säljer resor över hela världen, främst Medelhavsområdet, Kanarieöarna och Thailand

Researrangören erbjuder hotell, flyg, all-inklusive, semesterlägenheter och billiga charterresor till många av världens platser.

Fritidsresors bakrund

Fritidsresor startades 1961 av Bengt Bengtsson och Håkan Hellström.

Företaget har cirka 700 anställda och VD är Eivor Andersson.

Se Fritidsresors katalog för del av utbudet och specialerbjudanden. De har nu bytt namn till TUI.

Så betalar du Tui

Nu kan du vänta med din slutbetalning ända fram till 14 dagar innan du ska resa. Det är en tillfällig anpassning de gör på många kunders önskemål – normalt är det 40 dagar som gäller.

De vill helt enkelt att du ska få chansen att vänta lite till i nuvarande läge. Erbjudandet gäller för charterresor som är bokade från den 2 december 2020 och har avresedatum senast den 30 april 2021.

Bokningar gjorda från och med 4 augusti 2020 och med avresa 1 oktober 2020 - 30 april 2022 har just nu sänkt handpenning.
För resor inom Europa och Medelhavsländerna betalar du endast 1 000 kronor i handpenning per person och för övriga resmål endast 2 000 kronor i handpenning per person.