Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hertz katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Resor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Hertz ...

Hyr bilar billigt hos Hertz, din egna biluthyrare.

Lär känna Hertz

Hertz är en kedja som jobbar med biluthyrning. Hyr en bil via internet eller på något av deras uthyrningskontor runtom i världen. Välj mellan en kombi, skåpbil, minibuss, pickup eller lätt lastbil. Betala direkt eller när du hämtar din hyrbil. Med 100 års erfarenhet, över 50 år i Sverige, och ett brett utbud av hyrbilar i alla storlekar kan Hertz hitta en bil som passar just din resa. De tillhandahåller en modern vagnpark om cirka 10 000 fordon med marknadens bästa miljöprestanda utan att göra avkall på högsta säkerhet. Förutom personbilar erbjuder Hertz även transportfordon såsom skåpbilar, minibussar och släpvagnar.
I mitten av 1990-talet var Hertz först med att erbjuda elbilar och sedan dess har hybrid-och etanolbilar tillkommit hyrbilsflottan.

Butikerna har vardagliga öppettder och finns på en mängd olika platser så som Hudiksvall, Falun, Karlstad, Norrköping och Lund. Via hemsidan hertz.se  är det dock alltid öppet och här kan du direkt boka just din bil, men även hitta andra typer av tjänser och erbjudanden.

Hertz bakgrund

Sedan 1960 har Hertz funnits där för sina kunder och kan i dagsläget erbjuda biluthyrning med över 220 kontor på drygt 125 orter runt om i landet. 

Hertz tänker på sin miljöpåverkan

År 2007 beräknade Hertz för första gången hur stor miljöpåverkan deras sätt att bedriva biluthyrning har. Det handlar bland annat om hur de reser i tjänsten, hur effektivt de hanterar däck vid däckskifte och hur smart de vid behov flyttar deras fordon när det inte sitter en kund bakom ratten. Hittills har de minskat sina interna utsläpp av fossil koldioxid med drygt en tredjedel.

Den största miljöpåverkan har dock deras fordonsflotta. Sedan 2005 har utsläppen från deras fordon minskat med nästan 40 procent per körd kilometer. Det handlar om ny bränsleteknik och mer energieffektiva motorer men också om att välja motorstorlekar och bilmodeller med omsorg.

Fler erbjudanden från Resor