Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Budget.

Letar du efter de bästa Budget-erbjudandena?

Om du letar efter de största Budget-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Budget eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Budget och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren Ticket.se "Ticket.se" giltig från från 12/7 till till 31/7.

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Budget, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Budget erbjuder billiga hyrbilar. Du kan boka din hyrbil via deras hemsida.

Lär känna Budget

 Budget Biluthyrning har idag runt 70 uthyrningskontor på ett 40-tal orter i Sverige och är ett av de snabbast växande hyrbilsbolagen i landet.

Budget Biluthyrnings arbete drivs av en stark önskan att ständigt förbättras. Detta gäller i synnerhet deras miljöarbete.
De är ISO certifierade enligt 14001 standard. Certifieringen är en del av deras gedigna miljöarbete. på Budget kan de idag erbjuda ett antal olika miljöbilar. Vill du veta mer om miljöbilar och var man kan tanka alternativa drivmedel finner du mer information på deras hemsida budget.se där du även kan boka din hyrbil.

Hos Budget Biluthyrning får du mer valuta för pengarna, kunnig personal och bra service.
Alla deras fordon genomgår en noggrann kontroll innan varje uthyrning, så att du som kund garanteras med en hyrbil som uppfyller allt gällande säkerhetsföreskrifter och lagkrav.
Du kan alltid vara säker på att säkerhet och komfort är på topp när du kör iväg i en hyrbil från Budget.

Stationerna har normala öppettider och finns på platser så som Göteborg, Kiruna, Växjö och Umeå.

Budgets bakgrund

Budget startades 1958 i Los Angeles och har idag över 265 000 bilar.