Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Best Western.

Letar du efter de bästa Best Western-erbjudandena?

Om du letar efter de största Best Western-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Best Western eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Best Western och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren SeaSea "Sea sea !" giltig från från 10/5 till till 31/5.

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resehuset
  • Logo Lotus Travel
  • Logo BIG Travel
  • Logo Budget
  • Logo Camping.se
  • Logo Ving

Best Western, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Best Western är en hotellkedjan som är lika olika överallt.

Lär känna Best western

På Best Western Hotels & Resorts gillar de att tänka lite annorlunda. Precis som de flesta av deras gäster. Så varför inte välja rum efter tofflan du helst glider runt i på morgnarna? Eller kvällskvisten, för den delen. De ser ingen anledning att inte testa. Med över 150 olika hotell i Skandinavien finns det många att välja på. Även om du såklart har ännu större valmöjlighet när det handlar om vilken typ av rum du vill bo i. De hoppas att du hittar ett favoritpar att toffla av i riktigt snart.

De finns på flera olika platser runtomkring i landet. De finns exempelvis på plater så som Växjö, Trollhättan, Umeå och LundÖverraska din kärlek med en hotellvistelse eller presentkort på en kommande övernattning. På hemsidan bestwestern.se hittar du några av deras mest romantiska hotell för en kärleksfull helg med din käraste. Ta en paus från vardagen, packa väskan och åk iväg på en romantisk weekend för två. Vill ni fira en speciell dag eller få mer vardagsromantik? Oavsett så finns det alltid en anledning för att fira varandra och er kärlek.

Best Westerns bakgrund

Best Western är en amerikansk hotellkedja, grundad 1946 av Merill K. Guertin.

Best Westerns ger dig hotell med kvalitet

Best Westerns älskar sina olikheter och det udda och brokiga. De vill att hotellens unika personligheter ska tas till vara på. Samtidigt måste de säkerställa att ni gäster får den kvalitet ni förväntar er. Därför är det bra att Best Western Hotels & Resorts har medarbetare över hela världen som besöker alla deras hotell var 11:e månad för att stötta dem i sitt kvalitets- och servicearbete. Under 75 år har Best Western Hotels & Resorts varit ledande inom branschen med det här unika kvalitetsarbetet.