Vi är på väg att publicera erbjudanden från Best Western.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Best Western katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Resor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Best Western ...

Best Western är en hotellkedjan som är lika olika överallt.

Lär känna Best western

På Best Western Hotels & Resorts gillar de att tänka lite annorlunda. Precis som de flesta av deras gäster. Så varför inte välja rum efter tofflan du helst glider runt i på morgnarna? Eller kvällskvisten, för den delen. De ser ingen anledning att inte testa. Med över 150 olika hotell i Skandinavien finns det många att välja på. Även om du såklart har ännu större valmöjlighet när det handlar om vilken typ av rum du vill bo i. De hoppas att du hittar ett favoritpar att toffla av i riktigt snart.

De finns på flera olika platser runtomkring i landet. De finns exempelvis på plater så som Växjö, Trollhättan, Umeå och LundÖverraska din kärlek med en hotellvistelse eller presentkort på en kommande övernattning. På hemsidan bestwestern.se hittar du några av deras mest romantiska hotell för en kärleksfull helg med din käraste. Ta en paus från vardagen, packa väskan och åk iväg på en romantisk weekend för två. Vill ni fira en speciell dag eller få mer vardagsromantik? Oavsett så finns det alltid en anledning för att fira varandra och er kärlek.

Best Westerns bakgrund

Best Western är en amerikansk hotellkedja, grundad 1946 av Merill K. Guertin.

Best Westerns ger dig hotell med kvalitet

Best Westerns älskar sina olikheter och det udda och brokiga. De vill att hotellens unika personligheter ska tas till vara på. Samtidigt måste de säkerställa att ni gäster får den kvalitet ni förväntar er. Därför är det bra att Best Western Hotels & Resorts har medarbetare över hela världen som besöker alla deras hotell var 11:e månad för att stötta dem i sitt kvalitets- och servicearbete. Under 75 år har Best Western Hotels & Resorts varit ledande inom branschen med det här unika kvalitetsarbetet.

Fler erbjudanden från Resor