Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Scandic.

Letar du efter de bästa Scandic-erbjudandena?

Om du letar efter de största Scandic-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Scandic eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Scandic och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Scandic, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Scandic är nordens största hotellkedja.

Lär känna Scandic

Scandic är den största nordiska hotelloperatören med ett nätverk av cirka 280 hotell med 58 000 rum i drift och under utveckling i sex länder. År 2019 uppgick nettoomsättningen till 19 miljarder kronor. Alla är välkomna och ska känna sig hemma på Scandic. Precis som på den nordiska hotellmarknaden som helhet är Scandics kunder främst inhemska eller från de nordiska länderna.

Den nordiska hotellsektorn är stark främst på grund av en stabil makroekonomi. Resenärer till regionen är främst inhemska eller nordiska, men Norden ökar sin attraktionskraft som turist- och mötesdestination för internationella resenärer. Hotellmarknaden kännetecknas av nordiska hotelloperatörer som betjänar det dominerande mellanmarknadssegmentet. Scandic är den största hotelloperatören baserat på antalet rum i Norden. På enskilda marknader är Scandic den största operatören baserat på antalet rum i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Hotellen finns på platser så som Halmstad, Kiruna, Södertälje och Uddevalla. På hemsidan scandichotels.com kan du finna mer information och även erbjuanden, samt boka hotellrum.

Scandics bakgrund

Scandic grundades 1963 och sedan dess har vi varit en pionjär som drivit utvecklingen inom hotellbranschen.

Scandic arbetar med hållbarhet

Scandic har länge drivit hållbarhets­frågorna framåt i besöksnäringen. Som Nordens största hotellkedja – med över 10 000 medarbetare, och mer än 10 miljoner gäster och 4 miljoner möten varje år – har de stor möjlighet att driva och inspirera storskalig förändring, för en bättre och mer hållbar morgondag. Deras vision idag är en Nordisk hotellupplevelse i världsklass, där Scandic är det mest hållbara stället att äta, mötas och sova utanför hemmet. Deras ambition är att vara ledande inom hållbarhet, genom att fokusera på tre nyckelområden för deras verksamhet, där de kan jobba med innovation för att driva utveckling i branschen, och proaktivt bidra till ett mer hållbart samhälle.