Vi är på väg att publicera erbjudanden från Scandic.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Scandic katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Resor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Scandic ...

Scandic är nordens största hotellkedja.

Lär känna Scandic

Scandic är den största nordiska hotelloperatören med ett nätverk av cirka 280 hotell med 58 000 rum i drift och under utveckling i sex länder. År 2019 uppgick nettoomsättningen till 19 miljarder kronor. Alla är välkomna och ska känna sig hemma på Scandic. Precis som på den nordiska hotellmarknaden som helhet är Scandics kunder främst inhemska eller från de nordiska länderna.

Den nordiska hotellsektorn är stark främst på grund av en stabil makroekonomi. Resenärer till regionen är främst inhemska eller nordiska, men Norden ökar sin attraktionskraft som turist- och mötesdestination för internationella resenärer. Hotellmarknaden kännetecknas av nordiska hotelloperatörer som betjänar det dominerande mellanmarknadssegmentet. Scandic är den största hotelloperatören baserat på antalet rum i Norden. På enskilda marknader är Scandic den största operatören baserat på antalet rum i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Hotellen finns på platser så som Halmstad, Kiruna, Södertälje och Uddevalla. På hemsidan scandichotels.com kan du finna mer information och även erbjuanden, samt boka hotellrum.

Scandics bakgrund

Scandic grundades 1963 och sedan dess har vi varit en pionjär som drivit utvecklingen inom hotellbranschen.

Scandic arbetar med hållbarhet

Scandic har länge drivit hållbarhets­frågorna framåt i besöksnäringen. Som Nordens största hotellkedja – med över 10 000 medarbetare, och mer än 10 miljoner gäster och 4 miljoner möten varje år – har de stor möjlighet att driva och inspirera storskalig förändring, för en bättre och mer hållbar morgondag. Deras vision idag är en Nordisk hotellupplevelse i världsklass, där Scandic är det mest hållbara stället att äta, mötas och sova utanför hemmet. Deras ambition är att vara ledande inom hållbarhet, genom att fokusera på tre nyckelområden för deras verksamhet, där de kan jobba med innovation för att driva utveckling i branschen, och proaktivt bidra till ett mer hållbart samhälle.

Fler erbjudanden från Resor