Tiendeo official website

Alpmagasinet sommar 2024 !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa STS Alpresor-erbjudandena?

  Om du letar efter de största STS Alpresor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från STS Alpresor eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Just nu finns det 1 katalog från STS Alpresor on Tiendeo. Bläddra i den senaste STS Alpresor-katalogen "Alpmagasinet sommar 2024 !" giltig från från 22/2 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

  Hitta STS Alpresor kataloger i din stad

  Andra Resor-kataloger

  • Logo Resehuset
  • Logo Lotus Travel
  • Logo BIG Travel
  • Logo Budget
  • Logo Camping.se
  • Logo Ving

  STS Alpresor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  STS Alpresor erbjuder skidresor och vandringsresor till Alperna

  Lär känna STS Alpresor

  Merparten av STS Alpresors resor säljs via deras hemsida alpresor.se, men du kan även boka din resa genom att ringa till dem på 0771-20 20 20. De har under vintersäsongen ca 250 personer anställda inom sin hotellverksamheten. Dessutom arbetar ett stort antal guider och annan platspersonal på deras olika skidorter runt om i Alperna.

  STS Alpresor driver ett antal välkända hotell Österrike, bland annat omtalade Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein.

  2016 förvärvades Hotel Marmore, mitt på huvudgatan i italienska Cervinia, vars liftsystem är gemensamt med schweiziska Zermatt. Hotellet har genomgått en omfattande renovering under 2 år och öppnade igen den 23 december 2017 med sin varma och välkomnande rustika Aostastil.

  Att erbjuda liftnära och bekväma hotell är grunden för STS Alpresors affärsidé. De är övertygade om att de flesta gäster föredrar att bli uppassade på sin semester, att slippa städa, diska och laga mat. Denna inriktning är en viktig förklaring till deras framgång. STS Alpresor lämnar dessutom snögaranti på samtliga skidorter.

  STS Alpresor

  STS Alpresor grundades 1976 och är Nordens största arrangör av resor till Alperna med ca 50 000 resenärer om året.