Vi är på väg att publicera erbjudanden från BIG Travel.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste BIG Travel katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Resor-butiker i Din stad

Intressant att veta om BIG Travel ...

Big Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor och säljer olika sorters resor via nätet.

Lär känna Big Travel

Big Travel Sweden AB erbjuder resor både för sommar och vinter; charterresor, privatresor, äventyrsresor, sport – och hälsoresor, kryssningar, rundresor samt bussresor. Företaget säljer även flygbiljetter och hotell världen över.

Big Travel resor går över hela världen, och försäljningen sker i butiker, över telefon och via nätet. För närvarande finns det finns ett antal olika Big Travel butiker runt om i Sverige och Big Travels öppettider är varierande beroende på vilken Big Travel resebyrå du besöker.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och nyheter, samt ta del av Big Travels sista minuten resor. Big Travel Sverige har funnits sedan början av 1990-talet.

Big Travel kryssningar är väldigt populära och går över hela världen, så som till exempel Karibien, Medelhavet, och Mexico.

Big Travels bakgrund

Big Travel grundades 1993 och företagets grundidé är flexibilitet och att vara först med det allra senaste.

Big Travel har flera anställda och även verksamhet i Danmark och Norge.

Se mer på hemsidan för information om resor, hotell, erbjudanden och kontakt med Big Travel kundtjänst.

Big Travel ger dig något extra

Big Travel strävar alltid efter att göra din resebokning så effektiv som möjligt, detta gäller både de traditionella kontaktvägarna och de nya digitala med ökade möjligheter för dig som kund. De har stort fokus på att förbättra dagens digitala lösningar och lanserar inom kort en ny resebokningsportal där de gärna ser dig som kund från start.

Genom ett aktivt samarbete och gemensamma målsättningar kan de kraftigt bidraga till att sänka era reserelaterade kostnader med upp till 30 %. Ge dem en chans att genomföra en grundlig analys och därefter komma med förslag på hur ett förändrat resande skulle kunna se ut. Det lönar sig.