Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Apollo.

Letar du efter de bästa Apollo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Apollo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Apollo eller andra butiker i kategorin Resor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Apollo och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Resor, till exempel broschyren "" giltig från till .

Hitta Apollo kataloger i din stad

Andra Resor-kataloger

  • Logo Resia
  • Logo Ticket.se
  • Logo SeaSea
  • Logo BIG Travel
  • Logo Hertz
  • Logo Ving

Apollo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Apollo är en researrangör som erbjuder resor över hela världen och säljer paketresor, reguljärflyg och hotellbokningar.

Lär känna Apollo

Apollo är Skandinaviens största researrangör och ingår i koncernen Kuoni. Apollo erbjuder billiga charterresor, paketresor, reguljärflyg samt hotellbokningar. Totalt flyger Apollo till fem kontinenter och har traditionellt Grekland som huvudresemål.

Resorna säljs via internet, telefon, i Apollos butiker och i utvalda resebyråer över hela Sverige. Majoriteten av dem är billiga resor till Grekland, Thailand och Medelhavsområdet.

På sociala medier och på hemsidan man följa aktuella Apollo erbjudanden och sista minuten resor. Det är även möjligt att logga in på Apollo Mina Resor och följa sin resa.

Researrangören säljer resor till hela världen och har även sina egna hotell, Apollo Mondo, på olika platser i världen. Apollo erbjuder kryssningar, all-inklusive, hotell både för vuxna och för barnfamiljer, sommar- och vinterresor, Grekland båtluff, mm.

Apollos bakgrund

Apollo grundades 1982 av Fotios Costolulas och Georgios Hadjis.

Företaget har cirka 500 anställda i Sverige och finns i hela Norden. Cirka 1 miljon människor reser med Apollo varje år.

Se Apollos katalog för butiker, rabattkoder och specialerbjudanden.

Apollo är det tryga valet för din resa

Apollo gör alltid allt de kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. De följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka och har dessutom lagt till en mängd möjligheter för ett flexibelt resande, så att du och alla andra som reser med oss ska känna er helt trygga med att planera, boka och resa även 2021. 

Trygg på resan Maxi är en heltäckande reseförsäkring som du kan köpa till när du reser med dem på Apollo. Utöver de fördelar som alltid ingår när du reser med dem på Apollo gör försäkringen Trygg på resan Maxi dig fullt försäkrad.