Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rebelkids.

Letar du efter de bästa Rebelkids-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rebelkids-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rebelkids eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Rebelkids och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren KidsBrandStore "Spring 2024 !" giltig från från 29/4 till till 30/6.

Hitta Rebelkids kataloger i din stad

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

Rebelkids, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rebel kids är en butik som som säljer kläder för flickor och pojkar

Lär känna Rebel Kids

Rebel Kids är er personliga lilla barnklädesaffär med många populära varumärken. Exempelvis kan du finna märken så som Björn Borg, Svea, Hugo Boss, Small Rags, Dondup och Fixioni. Välkomna in till deras butik Som har varadgliga öppettider och finns i Göteborg. Eller varför inte kika runt i deras nya webshop, på deras hemsida rebelkids.se där du kan finna hela sortimentet, men även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer. Ring dem gärna ifall det är något speciellt ni letar efter eller om ni har några frågor. Deras telefonnummer finns på hemsidan.

 Är det något speciellt plagg ni letar efter men inte hittar på hemsidan, så är ni mycket välkomna att höra av er till dem. 

De fyller på med massor av fina nyheter varje vecka.

Följ dem gärna på Instagram @rebelkidsab för inspiration.

Rebel Kids bakgrund

Rebel Kids registrerades som företag 2009 och finns i Hovås i Göteborg.