Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Esprit.

Letar du efter de bästa Esprit-erbjudandena?

Om du letar efter de största Esprit-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Esprit eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Esprit och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Esprit, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Esprit är en internationell klädkedja med flertalet butiker i Sverige. Kedjan säljer kläder, skor och accessoarer.

Lär känna Esprit

Esprit är en butikskedja som tillverkar kläder, skor, accessoarer, smycken och hushållsartiklar under märket (ESPRIT) och finns över hela världen. Esprit-butikerna har ett brett soritment av kläder för kvinnor, män och barn.

Esprits öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns det närmare 50 butiker, de flesta placerade i stadskärnor och shoppinganläggningar. Några av dem finns exempelvis i städer så som MalmöStockholm och Göteborg.

På esprit.se kan du följa aktuella erbjudanden samt ta del av Esprits rea. Kundklubben heter Esprit Friends och ger medlemmar bonus, VIP-shopping och rabatter.

Kedjan säljer sina produkter under det egna varumärket ESPRIT. Några av produktkategorierna är kläder, underkläder, skor, bad och strand, mammakläder och accessoarer. Även andra återförsäljare så som Ellos, säljer Esprits varor. Se mer på hemsidan för information om butikeröppettider, utbud och kontakt med ESPRIT kundservice. 

Esprits bakgrund

Företaget grundades i San Francisco 1968 av Susie Russel och Douglas Tompkins. Senare köptes företaget upp av Esprit Far East Group, den asiatiska filialen av företaget, och man bytte namn till Esprit Holdings Limited

ESPRIT har flera anställda och butiker i över 40 länder.

Esprit - ett miljövänligt val

Nu har Esprit börja använda EarthColors® från Archroma i deras kollektioner. Det är färger som kommer från naturen och säkerställer att det förbrukas mindre resurser vid färgningen. De textila färgämnena är återvunna från ej ätbart avfall från jordbruksindustrin eller med vegetabiliskt ursprung. Hit hör till exempel blad, frukt- eller nötskal. Samtidigt minskas vatten- och energiförbrukningen tack vare den fullständigt spårbara EarthColors®-tekniken. Det faktum att industriavfall inte kasseras, utan bearbetas vidare, bidrar till cirkulär ekonomi. Det är bra för miljön och även fantastiskt snyggt. Varje exemplar är unikt - lika unikt som du!

Vill du läsa mer om Esprits miljövänliga arbete, så gå in på deras hemsida och klicka dig vidare till deras miljö-blogg.