Nyheter / Damer

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Esprit katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Esprit, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Esprit är en internationell klädkedja med flertalet butiker i Sverige. Kedjan säljer kläder, skor och accessoarer.

Lär känna Esprit

Esprit är en butikskedja som tillverkar kläder, skor, accessoarer, smycken och hushållsartiklar under märket (ESPRIT) och finns över hela världen. Esprit-butikerna har ett brett soritment av kläder för kvinnor, män och barn.

Esprits öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns det närmare 50 butiker, de flesta placerade i stadskärnor och shoppinganläggningar. Några av dem finns exempelvis i städer så som MalmöStockholm och Göteborg.

På esprit.se kan du följa aktuella erbjudanden samt ta del av Esprits rea. Kundklubben heter Esprit Friends och ger medlemmar bonus, VIP-shopping och rabatter.

Kedjan säljer sina produkter under det egna varumärket ESPRIT. Några av produktkategorierna är kläder, underkläder, skor, bad och strand, mammakläder och accessoarer. Även andra återförsäljare så som Ellos, säljer Esprits varor. Se mer på hemsidan för information om butikeröppettider, utbud och kontakt med ESPRIT kundservice. 

Esprits bakgrund

Företaget grundades i San Francisco 1968 av Susie Russel och Douglas Tompkins. Senare köptes företaget upp av Esprit Far East Group, den asiatiska filialen av företaget, och man bytte namn till Esprit Holdings Limited

ESPRIT har flera anställda och butiker i över 40 länder.

Esprit - ett miljövänligt val

Nu har Esprit börja använda EarthColors® från Archroma i deras kollektioner. Det är färger som kommer från naturen och säkerställer att det förbrukas mindre resurser vid färgningen. De textila färgämnena är återvunna från ej ätbart avfall från jordbruksindustrin eller med vegetabiliskt ursprung. Hit hör till exempel blad, frukt- eller nötskal. Samtidigt minskas vatten- och energiförbrukningen tack vare den fullständigt spårbara EarthColors®-tekniken. Det faktum att industriavfall inte kasseras, utan bearbetas vidare, bidrar till cirkulär ekonomi. Det är bra för miljön och även fantastiskt snyggt. Varje exemplar är unikt - lika unikt som du!

Vill du läsa mer om Esprits miljövänliga arbete, så gå in på deras hemsida och klicka dig vidare till deras miljö-blogg.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor