Hitta Ebbekids i Din stad

Intressant att veta om Ebbekids ...

Ebbekids är en kedja som erbjuder ekologiska och hållbara barnkläder online

Lär känna Ebbekids

På Ebbe designar de ekologiska barnkläder. De drömmer om en miljömässigt hållbar framtid för deras barn och gör allt de kan för att bidra till detta. I deras vision om en hållbar värld så designar de för att varje del av processen ska bli så miljösmart som möjligt. De är även stolta att lansera ett helt nytt sortiment av kläder till vuxna. De har under en lång tid fått önskemål av er kunder att erbjuda deras styles även i vuxenstorlekar och nu är de här.
hemsidan ebbekids.se hittar du några av deras bästsäljande, klassiska Ebbeplagg till de vuxna - självklart hållbart tillverkade i 100% ekologisk bomull. Dessutom hittar du här nyheter, erbjudanden och kampanjer.

De är ett litet gäng eldsjälar som brinner för att designa de där riktigt schyssta barnkläderna som ungarna älskar, ni föräldrar plockar fram ur garderoben med ett leende på läpparna – och som dessutom är producerade på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för vår miljö.

Ebbekids bakgrund

Ebbekids har funnits i flera år i Sverige.

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.