Erbjudanden av Childrens House

Andra användare tittade även på

Hitta Childrens House i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Childrens House katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

Childrens House, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Childrens House är en butik som säljer produkter för barn

Lär känna Childrens House

Childrens House säljer de flesta prylar som du behöver för ditt barn, bland annat babyprodukter, barnrumsinredning, leksaker, barnkläder, barnskor, bilbarnstolar och barnvagnar. De har kända varumärken som exempelvis Lego, Emmaljunga, Besafe, Kärnan, Sense, Hasbro, Matell och Britax.

De tycker det ska vara roligt att vara barn, ha barn och vara med barn. De har prylarna du behöver för att leva ett bra barnfamiljsliv.

Hos dem kan ni lösa alla problem från helt plötsligt för små regnstövlar, pool till sommaren, studsmattan till gården och barnens kalas till helgen. De har produkterna som passar in i vardagen likväl till kalaset. När du handlar ho dem kan du välja att handla i deras butik eller via hemsidan. Butiken finns i Umeå och har vardagliga öppettider. Via hemsidan childrenshouse.se kan du förutom handla från hela deras sortiment, även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

I deras fysiska butiker kan du skaffa ett bonuskort. Bonuskortet kan användas på allt utom barnvagnar och bilbarnstolar och kan endast användas i de fysiska butikerna.

Childrens house bakgrund

Childrens House har funnits i Sverige i flera år.