Letar du efter de bästa Bonti-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bonti-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bonti eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bonti och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lekia "Sommar Rea" giltig från 20/07/2022 till 14/08/2022.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bonti katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Leksaker och Barn

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i din stad

Bonti, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bonti erbjuder allt för din baby online

Lär känna Bonti

Bonti har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt annat du kan tänkas behöva till ditt barn. De erbjuder alltid prisgaranti, fri frakt över 499 kr samt flera olika leveransalternativ för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.  
De har tre fysiska butiker i Stockholmsområdet; en på NK, en vid Odenplan och en i Täby Centrum.
I deras butiker hittar du ett stort utbud av baby- och barnprodukter och deras kunniga medarbetare som ger dig personlig service och en riktigt bra köpupplevelse.

De har under hösten 2020 lanserat en ny grafisk profil och ett nytt butikskoncept i och med deras etablering i Täby Centrum. I oktober öppnade de ännu en butik, på det anrika varuhuset NK i Stockholm, även denna i linje med det nya butikskonceptet. Du kan desutom handla via deras hemsida bonti.se där du även kan finna nyheter erbjudaden och kampanjer.

Bontis bakgrund

Den första Bonti-butiken öppnade 1991 i den lummiga stadsdelen Vasastan i Stockholm. Med åren växte utbudet och kundkretsen, och redan 1995 lanserades den första versionen av Bonti.se.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona