Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från BabyBjörn.

Letar du efter de bästa BabyBjörn-erbjudandena?

Om du letar efter de största BabyBjörn-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från BabyBjörn eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från BabyBjörn och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Leksaker och Barn, till exempel broschyren Lekolar "Lekolar möbler skola 2024!" giltig från från 12/7 till till 31/7.

Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Lekia
  • Logo Babyland
  • Logo Babyproffsen
  • Logo Leklust
  • Logo KidsBrandStore
  • Logo Lekextra

BabyBjörn, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

BabyBjörn är det internationellt kända svenska företaget som skapar flera olika typer av baby-sitters

Lär känna BabyBjörn

!973 va året BabyBjörn lanserade bärselar för barnet. Inspirationen till produkten kom från sjukvården som betonade vikten av närhet för små barn. Bärselen kallades för Hjärtenära och grundaren Björns beskrivning av känslan av att bära dottern Josefin närmast hjärtat är riktigt talande: ”Det kändes som om jag svävade på moln.”

Du har kanske hört att barn lär genom lek. Men vad betyder det egentligen? Genom leken utvecklas små barn motoriskt, mentalt, socialt och kognitivt. BayBjörns produkter stödjer detta.

Funderar du på om du ska köpa en babysitter eller inte? BabyBjörns babysittrar beskrivs ofta som en riktig ”life-saver” av småbarnsföräldrar. De erbjuder en trygg plats där ditt barn kan vila eller leka nära dig, samtidigt som du får chansen att ta en dusch eller äta en bit mat.

Deras produkter säljs via återförsäljare över hela världen, men även via deras egna hemsida babybjorn.se där du kan finna hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

BabyBjörns bakgrund

1960 fick Björn Jakobson en idé som han inte kunde släppa och började tillverka en babysitter tillsammans med sin svägerska Elsa Jakobson.