Tiendeo official website

Svensk månedsfolder

Publicerades igår

Letar du efter de bästa Calle-erbjudandena?

Om du letar efter de största Calle-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Calle eller andra butiker i kategorin Matbutiker i din stad. Det finns för närvarande 3 Calle-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Calle-katalogen "Svensk månedsfolder" giltig från från 12/7 till till 20/8 och börja spara pengar nu!

Andra Matbutiker-kataloger

  • Logo Willys
  • Logo Lidl
  • Logo ÖoB
  • Logo ICA Maxi
  • Logo Hemköp
  • Logo DollarStore

Calle, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Calle är en traditionsrik gränsbutik i Tyskland, där du kan spara pengar på stora inköp.

Lär känna Calle

Som den första söder om gränsen kunde Antoni Andresen i slutet av 80-talet erbjuda backar öl av sitt eget märke, Christian IV, för 100 danske kronor – och med en gång blev Antoni Andresen korat som ”den danska öl-kungen söder om gränsen”. 

Du kan förbeställa dina gränshandelsvaror hemifrån i lugn och ro på Calle.dk – De packar dina varor och har dem redo för dig när du besöker din favorit Calle gränsbutik i Tyskland. Du behöver bara ta med ditt beställningsnummer och betala beställningen i butiken – sedan levererar de varorna ut till bilen.
Om du förbeställer specialerbjudanden online som du först kan hämta efter att erbjudandet har utlöpt, får du ändå dessa varor till specialpris! De har många attraktiva erbjudanden på öl, vatten, godis, sprit, cider, kosmetika, livsmedel och hushållsprodukter – och du kommer alltid att kunna se Calles aktuella reklamblad på nätet.
 

Calls bakgrund

1973 gick Danmark med i dåvarande EG med nye möjligheter för frihandel över gränserna. Antoni Andersen såg möjligheten att öppna en dansk livsmedelsaffär med danska varor söder om gränsen och den första av Calles gränsbutiker öppnade i Aventoft.

Calle informerar om tullrestriktioner

Gränshandel i EU för eget bruk är fullständigt lagligt. Detta gäller alla varor från toalettpapper till sprit, cigaretter och årgångsviner. Konkret innebär detta att man fritt får införa varor som köpts i Europa till Danmark utan att betala dansk tull eller avgifter, förutsatt att dessa produkter alltså är avsedda för eget bruk. Med eget bruk menas att varorna endast ska användas av individen själv, medlemmar av hushållet eller privata gäster.

Det danska Skatteverket, SKAT, föreslår på hemsidan hur många mängder som riktlinjer för eget bruk. Kan man inför dokumentera tullmyndigheterna att varorna ska införas för användning vid t.ex. större fester eller privata arrangemang, får mängderna dock överskridas.