Vi är på väg att publicera erbjudanden från Skincity.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Skincity katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Skincity, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skincity erbjuder professional hudvård och makeup medutbildade hudterapeuter

Lär känna Skincity

Skincitys egna hudvårdsmärke är utvecklat av deras mest erfarna hudterapeuter. Stärkande produkter för den känsliga huden med aktiva och resultatinriktade ingredienser. Sortimentet är uppbyggt så att du enkelt kan hitta de produkter som passar dig – avancerad hudvård, på ett enkelt sätt.

Skincity är en hudvårdsklinik online och de erbjuder ett finslipat sortiment av professionell hudvård och hudvårdande makeup. Deras unika koncept återfinns i detaljerna. Alltid avancerad hudvård i deras sortiment, unika hudtest med hudanalys, varsamt inslagna paket och prover vid varje beställning ger dig lika bra service som vid ett besök på klinik. De är dessutom väldigt stolta över deras duktiga kundsupport med enbart diplomerade hudterapeuter.

Via hemsidan skincity.com hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Skincitys bakgrund

2011 slog de upp de digitala portarna till Skincity – då som ett litet familjeföretag med två anställda, stolta över att vara en av de absolut första butikerna online att erbjuda professionell hudvård närhelst kunden önskade och med lika bra service som vid ett besök på salong.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym