Vi är på väg att publicera erbjudanden från Partykungen.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Partykungen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker online

Partykungen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Partykungen erbjuder produkter inom maskerad, party och presenter

Lär känna Partykungen

Har du varit på en fest någon gång och känt att allt är precis som på förra festen du var på? Det har Partykungen med! Rätt trist faktiskt, men det är här de på Partykungen kan göra skillnad – med allt som behövs för att fixa en unik fest. Tack vare att de har Nordens största utbud av roliga prylar kommer de alltid kunna lova sina kunder unika fester. De har allt från storsäljarna till de nya, lite udda prylarna som får folk att tappa hakan och snacka med sina kompisar. Du som letar inspiration till festen kommer alltså att kunna hitta det som gör att nästa fest blir mycket mer spännande än alla andras.

Deras syn på livet, att det självklart borde vara en fest och inte bara grå vardag, genomsyrar allt de gör. Det märks på deras sortiment, hur de jobbar ihop och till och med på hur de svarar i telefon.

Det går att besöka partykungen i Gävle där de har varadgliga öppettider, men den mesta av försäljningen sker via hemsidan partykungen.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Partykungens bakgrund

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn