Tiendeo official website

Upp till 60% rabatt .

3 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Partykungen-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Partykungen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Partykungen eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Partykungen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Partykungen-katalogen "Upp till 60% rabatt ." giltig från från 10/5 till till 29/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Babykoncept
  • Logo Rebelkids
  • Logo BabyBjörn
  • Logo SPRALL
  • Logo Nids4Kids
  • Logo Partyland

  Partykungen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Partykungen erbjuder produkter inom maskerad, party och presenter

  Lär känna Partykungen

  Har du varit på en fest någon gång och känt att allt är precis som på förra festen du var på? Det har Partykungen med! Rätt trist faktiskt, men det är här de på Partykungen kan göra skillnad – med allt som behövs för att fixa en unik fest. Tack vare att de har Nordens största utbud av roliga prylar kommer de alltid kunna lova sina kunder unika fester. De har allt från storsäljarna till de nya, lite udda prylarna som får folk att tappa hakan och snacka med sina kompisar. Du som letar inspiration till festen kommer alltså att kunna hitta det som gör att nästa fest blir mycket mer spännande än alla andras.

  Deras syn på livet, att det självklart borde vara en fest och inte bara grå vardag, genomsyrar allt de gör. Det märks på deras sortiment, hur de jobbar ihop och till och med på hur de svarar i telefon.

  Det går att besöka partykungen i Gävle där de har varadgliga öppettider, men den mesta av försäljningen sker via hemsidan partykungen.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Partykungens bakgrund

  Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades.