Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Grooming.

Letar du efter de bästa Grooming-erbjudandena?

Om du letar efter de största Grooming-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Grooming eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Grooming och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Mary Kay "The LOOK" giltig från från 13/4 till till 27/4.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Grooming, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Groomin erbjuder hudvård, hårvård, rakning och skäggvård för män

Lär känna Grooming

Ända sedan starten har Grooming aktivt jobbat för att lyfta fram manlig hudvård och har gett expertråd i ett flertal tidningar. Under 2010-11 gav Grooming ut Grooming Magazine, en kundtidning inriktad på groomingprodukter för män.

Produktrecensioner har alltid stått dem varmt om hjärtat och sedan 2010 recenserar deras testpanel produkter inom hudvård, rakning, skäggvård, parfymer och styling på grooming.se/testpiloterna. Varannan dag uppdateras bloggen som har närmare 800 recensioner.

De står bakom butikskonceptet grooming|store och salongen grooming|studio, som tidigare legat på Strandvägen 17 samt Galleria Skrapan i Stockholm. Nu har de vuxit ur sina lokaler och därför valt att fokusera helhjärtat på webbshopen. Från och med juni 2014 håller de till i Instrumentfabriken, Ranhammarsvägen 20A i Bromma.

Deras produkter säljs därmed enbart via deras onlinebutik via hemsidan grooming.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Groomings bakgrund

Grooming AB grundades 2004 när marknaden för manliga skönhetsprodukter började ta fart, med målsättningen att skapa ett brett och unikt produktutbud för män inom hudvård, rakning, hårvård & styling samt parfymer för män. Och erbjuda expertkompetens och rådgivning. 

Till Grooming AB hör även Beardshop.se, en webbshop dedikerad till skäggvård, mustasch och rakning som grundades 2014.