Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ginos.

Letar du efter de bästa Ginos-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ginos-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ginos eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ginos och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Lyko "Lyko !" giltig från från 6/6 till till 20/6.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

Ginos, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ginos erbjuder skönhets och hår produkter online till låga priser

Lär känna Gino

Hos Ginos hittar du ett brett sortiment av hårvård, hudvård, smink och parfymer till mycket bra priser. De har valt ut produkter som passar dig som vill ha det lilla extra och känslan av härligt omhändertagande av hår, kropp och själ varje dag. De har mer än 15 års erfarenhet från frisörbranschen och kunskap att välja ut de bästa produkterna för att du ska kunna hitta dina favoriter oavsett om du har torrt, slitet, färgat eller tunt hår.

Här kan du handla schampo, balsam, stylingprodukter och stylingverktygen från de välkända varumärkena som Maria Nila, Redken, Kerastase, Kevin Murphy, Schwarzkopf, American Crew med flera. De strävar efter att erbjuda dig dina favoritprodukter till de bästa priserna. Du får snabb leverans och enkel och trygg shopping av dina skönhetsprodukter.

All försälning sker online via deras hemsida gino.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ginos bakgrund

1995 öppnades Ginos, en frisörsalong på Götgatan, på Södermalm i Stockholm med fokus att erbjuda kunder klippningar och hårstylingar till bra pris. 2012 bestämde de sig för att nå ut till ännu fler som ville köpa hårprodukter av salongkvalité. De startade därmed sin internetbutik.