Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ginos.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ginos katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Intressant att veta om Ginos ...

Ginos erbjuder skönhets och hår produkter online till låga priser

Lär känna Gino

Hos Ginos hittar du ett brett sortiment av hårvård, hudvård, smink och parfymer till mycket bra priser. De har valt ut produkter som passar dig som vill ha det lilla extra och känslan av härligt omhändertagande av hår, kropp och själ varje dag. De har mer än 15 års erfarenhet från frisörbranschen och kunskap att välja ut de bästa produkterna för att du ska kunna hitta dina favoriter oavsett om du har torrt, slitet, färgat eller tunt hår.

Här kan du handla schampo, balsam, stylingprodukter och stylingverktygen från de välkända varumärkena som Maria Nila, Redken, Kerastase, Kevin Murphy, Schwarzkopf, American Crew med flera. De strävar efter att erbjuda dig dina favoritprodukter till de bästa priserna. Du får snabb leverans och enkel och trygg shopping av dina skönhetsprodukter.

All försälning sker online via deras hemsida gino.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ginos bakgrund

1995 öppnades Ginos, en frisörsalong på Götgatan, på Södermalm i Stockholm med fokus att erbjuda kunder klippningar och hårstylingar till bra pris. 2012 bestämde de sig för att nå ut till ännu fler som ville köpa hårprodukter av salongkvalité. De startade därmed sin internetbutik.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym