Intressant att veta om Feelunique ...

Feelunique är en butikskedja som säljer skönhetsprodukter för flera olika kategorier

Lär känna Feelunique

Feelunique är en av Europas ledande online-skönhetshandlare. Från måste-ha paletter till spelförändrande hudvård, det finns över 30 000 produkter till hands.

Deras filosofi är enkel: skönhet är mer än huddjup. Det är därför de är så oberoende och inkluderande som möjligt; ger pålitliga recensioner och expertinsikter så att du kan utforska trender, hitta nya favoriter och upptäcka de produkter som får dig att känna dig som dig.

Det är också därför de har samarbetat med Mind, en ledande välgörenhetsorganisation för mental hälsa. Tillsammans utvecklar de självvårdssatser som stöder ditt mentala och fysiska välbefinnande, samtidigt som de samlar in pengar för att hjälpa dem att leverera sina fantastiska tjänster i hela Storbritannien.

All handel sker i Sverige via den globala hemsidan eu.feelunique.com där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Feeluniques bakgrund

Feelunique grundades 2005 av Aaron Chatterley, Richard Schiessl. Deras VD är Sarah Miles.

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.