Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Feelunique.

Letar du efter de bästa Feelunique-erbjudandena?

Om du letar efter de största Feelunique-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Feelunique eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Feelunique och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Cocopanda "Dermalogica, Spara upp till 30% !" giltig från från 15/5 till till 2/6.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Dr. Hauschka
  • Logo NYX
  • Logo Clinique
  • Logo Ginos
  • Logo Eleven
  • Logo Vacker

Feelunique, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Feelunique är en butikskedja som säljer skönhetsprodukter för flera olika kategorier

Lär känna Feelunique

Feelunique är en av Europas ledande online-skönhetshandlare. Från måste-ha paletter till spelförändrande hudvård, det finns över 30 000 produkter till hands.

Deras filosofi är enkel: skönhet är mer än huddjup. Det är därför de är så oberoende och inkluderande som möjligt; ger pålitliga recensioner och expertinsikter så att du kan utforska trender, hitta nya favoriter och upptäcka de produkter som får dig att känna dig som dig.

Det är också därför de har samarbetat med Mind, en ledande välgörenhetsorganisation för mental hälsa. Tillsammans utvecklar de självvårdssatser som stöder ditt mentala och fysiska välbefinnande, samtidigt som de samlar in pengar för att hjälpa dem att leverera sina fantastiska tjänster i hela Storbritannien.

All handel sker i Sverige via den globala hemsidan eu.feelunique.com där du även kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Feeluniques bakgrund

Feelunique grundades 2005 av Aaron Chatterley, Richard Schiessl. Deras VD är Sarah Miles.