Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Electa.

Letar du efter de bästa Electa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Electa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Electa eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Electa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Nordicfeel "Best of hair , upp till 25% off !" giltig från från 24/5 till till 13/6.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Dr. Hauschka
  • Logo NYX
  • Logo Clinique
  • Logo Ginos
  • Logo Eleven
  • Logo Vacker

Electa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Electa är experter på skönhet då de erbjuder en mängd olika produkter inom skönhetsvård

Lär känna Electa

Electa är experter på skönhet. Electa är en plats där var och en hittar sin egen skönhet, en oas i din vardag. Electa har funnits på den svenskamarknaden i mer än 120 år och de representerar starka, högteknologiska och exklusiva varumärken och behandlingstekniker. Maximalt resultat på minimal tid. 

Electa Parfymeri i Helsingborg är Skandinaviens äldsta parfymeri och Helsingborgsbutiken har funnits i den nuvarande lokalen på gågatan i centrala Helsingborg sedan starten.  Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.

Butiken i Helsingborg har vardagliga öppettider och dessutom går det att handla direkt från deras onlinebutik och deras hemsida electa.se där du kan finna hela sortimentet, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Deras ledord är Kunskap, Kvalité och Service och ders affärsidé är att erbjuda hög tillgänglighet, god service, snabba leveranser och det senaste på marknaden för skönhetsprodukter.

Electas bakgrund

Electa har funnits i Sverige i över 120 år. Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.