Vi är på väg att publicera erbjudanden från Electa.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Electa katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Electa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Electa är experter på skönhet då de erbjuder en mängd olika produkter inom skönhetsvård

Lär känna Electa

Electa är experter på skönhet. Electa är en plats där var och en hittar sin egen skönhet, en oas i din vardag. Electa har funnits på den svenskamarknaden i mer än 120 år och de representerar starka, högteknologiska och exklusiva varumärken och behandlingstekniker. Maximalt resultat på minimal tid. 

Electa Parfymeri i Helsingborg är Skandinaviens äldsta parfymeri och Helsingborgsbutiken har funnits i den nuvarande lokalen på gågatan i centrala Helsingborg sedan starten.  Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.

Butiken i Helsingborg har vardagliga öppettider och dessutom går det att handla direkt från deras onlinebutik och deras hemsida electa.se där du kan finna hela sortimentet, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Deras ledord är Kunskap, Kvalité och Service och ders affärsidé är att erbjuda hög tillgänglighet, god service, snabba leveranser och det senaste på marknaden för skönhetsprodukter.

Electas bakgrund

Electa har funnits i Sverige i över 120 år. Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym