Skriv upp dig för att få koll på när!

Vi är på väg att publicera erbjudanden från Electa

Skriv upp dig för att få koll på när!

Intressant att veta om Electa ...

Electa är experter på skönhet då de erbjuder en mängd olika produkter inom skönhetsvård

Lär känna Electa

Electa är experter på skönhet. Electa är en plats där var och en hittar sin egen skönhet, en oas i din vardag. Electa har funnits på den svenskamarknaden i mer än 120 år och de representerar starka, högteknologiska och exklusiva varumärken och behandlingstekniker. Maximalt resultat på minimal tid. 

Electa Parfymeri i Helsingborg är Skandinaviens äldsta parfymeri och Helsingborgsbutiken har funnits i den nuvarande lokalen på gågatan i centrala Helsingborg sedan starten.  Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.

Butiken i Helsingborg har vardagliga öppettider och dessutom går det att handla direkt från deras onlinebutik och deras hemsida electa.se där du kan finna hela sortimentet, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Deras ledord är Kunskap, Kvalité och Service och ders affärsidé är att erbjuda hög tillgänglighet, god service, snabba leveranser och det senaste på marknaden för skönhetsprodukter.

Electas bakgrund

Electa har funnits i Sverige i över 120 år. Nuvarande ägare Mats Lavré tog över företaget 1999 och driver det sedan dess.

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.