Intressant att veta om Disney ...

Disney erbjuder kläder och leksaker från deras kända filmer

Lär känna Disney

Alla dina exklusiva Disney Store-exklusiva produkter kommer att finnas på shopDisney tillsammans med nya, överraskande och spännande sortiment som tar din gåva till oändligheten och bortom. Det ursprungliga hemmet för Disney-presenter, leksaker och kläder. Bläddra i märket för exklusiva artiklar med alla dina Disney-karaktärer.

Magin slutar inte med deras egna fantastiska produkter heller. De har samarbetat med några av deras favoritmärken för att ge dig en noggrant samordnad, praktiskt taget perfekt samling av de bästa produkterna som de bara vet att du kommer att älska.

På shopDisney handlar de med Disney-skillnaden. Från artiklar av högsta kvalitet till de extra magiska detaljerna - det är det som gör dem till vem de är. De är stolta över att leverera exceptionell service som passar dig från deras breda utbud av leveransalternativ till deras gästserviceteam som brinner för att svara på dina frågor och frågor. De är bara glada när du är nöjd.

Deras produkter säljs via en mängd olika återförsäljare som säljer leksaker. Men via den globala hemsidan shopdisney.eu hittar du hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Disneys bakgrund

Den första Disney-butiken öppnade i Glendale Galleria i Glendale, Kalifornien den 28 mars 1987.

Andra Leksaker och Barn-butiker online

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.