Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Cocopanda.

Letar du efter de bästa Cocopanda-erbjudandena?

Om du letar efter de största Cocopanda-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Cocopanda eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Cocopanda och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Mary Kay "The LOOK" giltig från från 13/4 till till 27/4.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Cocopanda, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cocopanda är en svensk webbshop med ett stort urval av kända skönhetsprodukter och märken

Lär känna Cocopanda

Hela Cocopanda gänget har som motto att behandla varje kund som individ och de vill erbjuda varje kund den perfekta shoppingupplevelsen. För att garantera detta arbetar de hela tiden med att utöka sitt sortiment med produkter som du som kund behöver och älskar. Deras mål är att du skal älska att handla hos dem.

De startade Cocopanda.se hösten 2014 där de erbjuder ett stort utbud av smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till konkurransekraftiga priser.  Cocopanda.se har idag över 500.000 nöjda kunder. Vi erbjuder alltid gratis  frakt och faktura. Här kan du dessutom finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

I Sverige har de inga fysiska butiker, så all handel sker onlineFör att handla på Cocopanda.se måste du skapa ett konto, och du måste ha en leveransadress i Sverige. Registreringen är 100 % gratis och du förbinder dig inte att köpa något.

Cocopandas bakgrund

Succéhistorien började 2007 i Norge med den nu prisbelönta digitala skönhetsbutiken BliVakker.no. Sedan 2007 har de även öppnat i Danmark, Finland, Tyskland och Österrike. 2018 öppnade de sin första fysiska butik i Kristiansand, Norge.