Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Cocopanda katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker online

Cocopanda, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cocopanda är en svensk webbshop med ett stort urval av kända skönhetsprodukter och märken

Lär känna Cocopanda

Hela Cocopanda gänget har som motto att behandla varje kund som individ och de vill erbjuda varje kund den perfekta shoppingupplevelsen. För att garantera detta arbetar de hela tiden med att utöka sitt sortiment med produkter som du som kund behöver och älskar. Deras mål är att du skal älska att handla hos dem.

De startade Cocopanda.se hösten 2014 där de erbjuder ett stort utbud av smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till konkurransekraftiga priser.  Cocopanda.se har idag över 500.000 nöjda kunder. Vi erbjuder alltid gratis  frakt och faktura. Här kan du dessutom finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

I Sverige har de inga fysiska butiker, så all handel sker onlineFör att handla på Cocopanda.se måste du skapa ett konto, och du måste ha en leveransadress i Sverige. Registreringen är 100 % gratis och du förbinder dig inte att köpa något.

Cocopandas bakgrund

Succéhistorien började 2007 i Norge med den nu prisbelönta digitala skönhetsbutiken BliVakker.no. Sedan 2007 har de även öppnat i Danmark, Finland, Tyskland och Österrike. 2018 öppnade de sin första fysiska butik i Kristiansand, Norge.