Tiendeo official website

Erbjudanden Clinique

Mer än en månad

  Erbjudanden av Clinique

  Letar du efter de bästa Clinique-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Clinique-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Clinique eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Clinique on Tiendeo. Bläddra i den senaste Clinique-katalogen "Erbjudanden Clinique" giltig från från 6/5 till till 6/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo The Body Shop
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Kicks
  • Logo Lyko
  • Logo FACE Stockholm
  • Logo Make Up Store

  Clinique, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Clinique är ett företag som skapar skräddarsydd hudvård, smink och mycket mer

  Lär känna Clinique

  Evelyn Lauder , chef på Estée Lauder och medlem av familjen Lauder, skapade varumärket Clinique och utvecklade sin produktlinje. Lauder arbetade som utbildningschef för Clinique.  Hon var den första personen att bära varumärket vita labbrock  som nu bärs av Clinique Consultants över hela världen.

  Clinique var det tredje varumärket som "föddes" från Lauder Group efter Estée Lauder och Aramis .

  År 2008 tillkännagav Clinique ett partnerskap  med Allergan , tillverkaren av Botox och tidigare kosmeceutical partner till Elizabeth Arden , med resultatet att bli en ny linje som heter Clinique Medical. Linjen finns endast tillgänglig på läkarmottagningar. 5-produktuppsättningen är designad för hudvård före och efter operation och riktar sig mot komplikationer som rodnad, täthet, brännande, irritation, missfärgning, bland annat som "saktar läkningsprocessen.

  I Sverige säljs deras produkter via en rad olika återförsäljare som du kan finna via deras deras hemsida clinique.se där du även kan finna nyheter och erbjudanden.

  Cliniques bakgrund

  Clinique grundads 1986 av Evelyn Lauder.