Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Clinique.

Letar du efter de bästa Clinique-erbjudandena?

Om du letar efter de största Clinique-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Clinique eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Clinique och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Skönhet och Parfym, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Skönhet och Parfym-kataloger

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Clinique, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Clinique är ett företag som skapar skräddarsydd hudvård, smink och mycket mer

Lär känna Clinique

Evelyn Lauder , chef på Estée Lauder och medlem av familjen Lauder, skapade varumärket Clinique och utvecklade sin produktlinje. Lauder arbetade som utbildningschef för Clinique.  Hon var den första personen att bära varumärket vita labbrock  som nu bärs av Clinique Consultants över hela världen.

Clinique var det tredje varumärket som "föddes" från Lauder Group efter Estée Lauder och Aramis .

År 2008 tillkännagav Clinique ett partnerskap  med Allergan , tillverkaren av Botox och tidigare kosmeceutical partner till Elizabeth Arden , med resultatet att bli en ny linje som heter Clinique Medical. Linjen finns endast tillgänglig på läkarmottagningar. 5-produktuppsättningen är designad för hudvård före och efter operation och riktar sig mot komplikationer som rodnad, täthet, brännande, irritation, missfärgning, bland annat som "saktar läkningsprocessen.

I Sverige säljs deras produkter via en rad olika återförsäljare som du kan finna via deras deras hemsida clinique.se där du även kan finna nyheter och erbjudanden.

Cliniques bakgrund

Clinique grundads 1986 av Evelyn Lauder.