Reklam

Letar du efter de bästa Clinique-erbjudandena?

Om du letar efter de största Clinique-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Clinique eller andra butiker i kategorin Skönhet och Parfym i din stad. Det finns för närvarande 2 Clinique-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Clinique-katalogen "Kicks Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från 18/01/2023 till 25/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Skönhet och Parfym-butiker

  • Logo Lyko
  • Logo Mary Kay
  • Logo Kicks
  • Logo Oriflame
  • Logo Yves Rocher
  • Logo Lush

Clinique, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Clinique är ett företag som skapar skräddarsydd hudvård, smink och mycket mer

Lär känna Clinique

Evelyn Lauder , chef på Estée Lauder och medlem av familjen Lauder, skapade varumärket Clinique och utvecklade sin produktlinje. Lauder arbetade som utbildningschef för Clinique.  Hon var den första personen att bära varumärket vita labbrock  som nu bärs av Clinique Consultants över hela världen.

Clinique var det tredje varumärket som "föddes" från Lauder Group efter Estée Lauder och Aramis .

År 2008 tillkännagav Clinique ett partnerskap  med Allergan , tillverkaren av Botox och tidigare kosmeceutical partner till Elizabeth Arden , med resultatet att bli en ny linje som heter Clinique Medical. Linjen finns endast tillgänglig på läkarmottagningar. 5-produktuppsättningen är designad för hudvård före och efter operation och riktar sig mot komplikationer som rodnad, täthet, brännande, irritation, missfärgning, bland annat som "saktar läkningsprocessen.

I Sverige säljs deras produkter via en rad olika återförsäljare som du kan finna via deras deras hemsida clinique.se där du även kan finna nyheter och erbjudanden.

Cliniques bakgrund

Clinique grundads 1986 av Evelyn Lauder.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Clinique katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Skönhet och Parfym

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona