Tiendeo official website

Molo new arivales .

8 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Molo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Molo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Molo eller andra butiker i kategorin Leksaker och Barn i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Molo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Molo-katalogen "Molo new arivales ." giltig från från 29/4 till till 29/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Leksaker och Barn-kataloger

  • Logo Babykoncept
  • Logo Rebelkids
  • Logo BabyBjörn
  • Logo SPRALL
  • Logo Nids4Kids
  • Logo Partyland

  Molo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Molo erbjuder urban design och kvalitetskläder för barn

  Lär känna Molo

  Molo är inte en stor designfabrik som behandlar barnkläder som en sekundär linje. För dem kommer barnen först och deras kläder återspeglar denna passion. De tror att barnkläder måste utformas på barns villkor så att de kan uttrycka sin kreativitet och personlighet genom sina kläder. De tror på kläder designade för verkliga livet, inte bara speciella tillfällen. Barn behöver kläder som gör att de kan röra sig fritt, uttrycka sig öppet och orädd utforska en värld av förtjusande möjligheter - inte kläder som begränsar deras rörelser.

  Molos design ger barnets fantasi starka färger, roliga tryck, spännande former och djärva kombinationer. Designen är en blandning av roliga, kvicka detaljer och ett renare, ”rå” skandinaviskt utseende. Kläderna ger de nödvändiga funktionella detaljerna som varje barn behöver, och de klarar även det mest aktiva barnets liv, tvätt efter tvätt. Deras försäljning sker via den globala hemsidan molo.com och i deras butiker i Danmark.

  Molos bakgrund

  Molos resa började av nyfikenhet och en strävan att förändra den befintliga barnmodevärlden, som 2003 var mindre än livlig och färgstark.