Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Molo.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Molo katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Leksaker och Barn

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker online

Molo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Molo erbjuder urban design och kvalitetskläder för barn

Lär känna Molo

Molo är inte en stor designfabrik som behandlar barnkläder som en sekundär linje. För dem kommer barnen först och deras kläder återspeglar denna passion. De tror att barnkläder måste utformas på barns villkor så att de kan uttrycka sin kreativitet och personlighet genom sina kläder. De tror på kläder designade för verkliga livet, inte bara speciella tillfällen. Barn behöver kläder som gör att de kan röra sig fritt, uttrycka sig öppet och orädd utforska en värld av förtjusande möjligheter - inte kläder som begränsar deras rörelser.

Molos design ger barnets fantasi starka färger, roliga tryck, spännande former och djärva kombinationer. Designen är en blandning av roliga, kvicka detaljer och ett renare, ”rå” skandinaviskt utseende. Kläderna ger de nödvändiga funktionella detaljerna som varje barn behöver, och de klarar även det mest aktiva barnets liv, tvätt efter tvätt. Deras försäljning sker via den globala hemsidan molo.com och i deras butiker i Danmark.

Molos bakgrund

Molos resa började av nyfikenhet och en strävan att förändra den befintliga barnmodevärlden, som 2003 var mindre än livlig och färgstark.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor