Jul Favorit

Köpa Jul - Erbjudanden och rabatter

Favorit

Jul och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Intressant att veta om Jul ...

Jul

Den 24e December firar vi en av årets viktigaste högtider, Julen
 
"Jul", kan betyda många olika saker för olika människor,  från den sekulära till den religiösa.  Men numera kan detta ord ha gemensam klang, både för de som firar på sekulär eller religiös nivå. Det kan vara allt från att ta fram de dammiga juldekorationerna från vinden och julpynta hemma, träffa familj och vänner, förbereda julmaten och njuta av de traditionella rätterna, till att inhandla julklapparna och sprida julglädje till alla. 
 
Julen idag
 
Även om själva juldagarna inte inträffar förrän i slutet av december, verkar det som om julkänslan kommer smygande tidigare och tidigare för varje år.
 
Och när väl julbelysningen tänds på alla gator, julkorten börjar dimpa ner i brevlådan,  ljusstakar och julstjärnor lyser i alla fönster och årets jullåtar strömmar från radion, då kan inte ens den värsta pessimisten undvika att känna julstämningen. 
 
Julen är en magisk tid, både för de som firar Jesu födelse och de som helt enkelt njuter av möjligheten att tillbringa tid med släkt och vänner, med allt vad det innebär god mat och julglädje. Som shakin Stevens odödliga ord; Merry Christmas everyone! God Jul till er alla! 

Ladda ner Tiendeo appen
Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jul katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy