Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Marc Jacobs.

Letar du efter de bästa Marc Jacobs-erbjudandena?

Om du letar efter de största Marc Jacobs-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Marc Jacobs eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Marc Jacobs och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Hugo Boss "Erbjudanden Hugo Boss" giltig från från 2/5 till till 2/5.

Hitta Marc Jacobs kataloger i din stad

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Thomas Sabo
  • Logo Swarovski
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Karen Millen
  • Logo Hugo Boss

Marc Jacobs, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Marc Jacobs är ett varumärke som är skapat av den kände amerikanske modedesignern Marc Jacobs.

Lär känna Marc Jacobs

Designern Marc Jacobs har de egna märkena Marc Jacobs och Marc by Marc Jacobs. Och en Marc Jacobs väska eller en Marc Jacobs klocka håller hög exklusivitet och kostar där efter. Företaget producerar även andra produkter så som Marc Jacobs halsband, glasögon, scarfses, m.m.  

I Sverige säljs Marc Jacobs via återförsäljare eller i den enda butiken Marc Jacobs som finns i Stockholm. Här hittar du produkter så som Marc Jacobs smycken, Marc Jacobs parfym och Marc Jacobs kläder och skor.

På sociala medier och på den globala hemsidan marcjacobs.com kan du följa aktuella kollektioner, erbjudanden och nyheter. Marc Jacobs är ett känt namn inom modevärlden.

Marc Jacobs bakgrund

Marc Jacobs föddes 9 april 1963 i New York, och är nu även chefdesigner för Louis Vuitton.

Det finns flera hundra Marc Jacobs butiker i 60 olika länder runt om i världen.

Marc Jacobs är ett luxuöst märke som bärs av flera kända personer som till exempel Kanye West och Kate Moss.  

Se mer på hemsidan för information om den senaste Marc Jacobs kollektionen, samt priser på produkterna.

Marc Jacobs är engagerade

Marc Jabos är engagerade i att bedriva affärer på ett lagligt, etiskt och ansvarsfullt sätt. De förväntar sg att deras leverantörer respekterar och följer samma affärsfilosofi i verksamheten. I enlighet med kraven i California Transparency in Supply Chains Act (SB 657) och U.K. Modern Slavery Act från 2015, beskriver detta dokument de steg MJI vidtar för att säkerställa att slaveri och människohandel inte förekommer i deras försörjningskedja och affärsverksamhet. MJI anser att alla former av slaveri eller människohandel är avskyvärda, och de är fast beslutna att agera med integritet och lämplig öppenhet i deras affärer.