Reklam

Winter Sale

8 dagar kvar

Letar du efter de bästa Tiger of Sweden-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tiger of Sweden-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tiger of Sweden eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tiger of Sweden on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tiger of Sweden-katalogen "Winter Sale" giltig från 10/01/2023 till 16/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Lyxmärken-butiker

  • Logo Filippa K
  • Logo Swarovski
  • Logo Karen Millen
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Louis Vuitton
  • Logo Ralph Lauren

Tiger of Sweden, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tiger of Sweden är ett svenskt modeföretag som säljer accessoarer och kläder online och i butik. Tiger of Sweden är idag etablerad på flertalet kontinenter.

Lär känna Tiger of Sweden

Tiger of Sweden är en svensk modekedja som säljer kläder, kostymer, skor, jeans, väskor och accessoarer till män och kvinnor. Design och kvalitet är i fokus, och gör Tiger of Sweden till ett av Sveriges ledande modekonfektionsföretag.

Tiger of Swedens öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I Sverige finns ett antal olika butiker, samt flera återförsäljare. Exempelvis finns de i Uppsala och Stockholm för att nämna några av dem.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av deras rea. På Tiger of Sweden online finns hela sortimentet för snabba och smidig e-handel, och på Tiger of Sweden outlet delen kan man köpa varor till 30 – 60 % rabatt.

Tiger of Sweden har sedan länge skapat snygga och stilrena plagg med genomgående bra passform. Prisklasserna på produkterna är lite högre, men varorna håller väldig hög kvalitet. Några av produktkategorierna är Tiger of Sweden Jeans, Tiger of Sweden Kostym och Tiger of Sweden Skor. Alla produkterna säljs under företagets egna varumärke Tiger of Sweden.

Tiger of Swedens bakgrund

Företaget grundades 1903 i Uddevalla av skräddarna Markus Schwarzmann och Hjalmar Nordström.

Tiger of Sweden har flera anställda och finns idag på tre kontinenter och har omkring 1 200 återförsäljare världen över.

Modekedjan ägs sedan 2003 av danska IC Companys.

Tiger of Sweden vill stoppa klimatuppvärmningen

Vi måste stoppa den globala uppvärmningen. På Tiger of Sweden är de engagerade i att ta en aktiv roll i omvandlingen av modebranschen för att stödja denna sak, samtidigt som de är ödmjuka för att detta är en stor och komplicerad fråga. I deras arbete styrs de av och är engagerade i FN: s mål för hållbar utveckling 13 - Klimatåtgärd. Deras mål är att minska sitt utsläpp av växthusgaser och helt kompensera koldioxidavtrycket för deras utsläpp 1, 2 och 3 till 2025. Detta innebär att de planerar att helt kompensera utsläppen av koldioxid från våra produkter och verksamheter.

För att göra detta har de mycket arbete framför sig, inklusive att göra beräkningar, uppskattningar och tydligt ange definitionerna av deras arbete.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Tiger of Sweden katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona